Julia Roberts lebih terkenal dari Angelina Jolie di India - Berita Hiburan | mStar

Julia Roberts lebih terkenal dari Angelina Jolie di India

Diterbitkan: Khamis, 1 Oktober 2009 12:00 AM

(Ubah saiz teks)

Julia Roberts berjalan menuju ke lokasi pengambaran untuk filem barunya 'Eat, Pray, Love' di India sambil diperhatikan oleh pegawai polis yang ditugaskan untuk menjaga keselamatannya. foto-REUTERS
Julia Roberts berjalan menuju ke lokasi pengambaran untuk filem barunya 'Eat, Pray, Love' di India sambil diperhatikan oleh pegawai polis yang ditugaskan untuk menjaga keselamatannya. foto-REUTERS

PENDUDUK di India dilaporkan lebih menyukai Julia Roberts (Pretty Woman) berbanding dengan Angelina Jolie (Changeling) yang mana kedua-dua mereka adalah pemenang anugerah Oskar.

Julia kini sedang menjalani pengambaran untuk filem barunya 'Eat, Pray, Love' di India. Angelina juga pernah membuat pengambaran di Mumbai pada tahun 2006 untuk filem 'A Mighty Heart'.

Walaupun dibandingkan dengan aktres paling popular di Bollywood seperti Aishwarya Rai (Devdas), Julia dilaporkan masih lagi mengatasi aktres itu dari segi populariti.

Antara faktor yang menyebabkan Julia begitu disenangi di India ialah: perasaan rendah diri, sentiasa tenang dan bersahaja, senang dihubungi, profesional, minum chai (teh India), selalu bergaul dengan penduduk tempatan, makan bersama dengan semua krew, menepati masa, tidak kisah berjalan tidak memakai kasut atau selipar dan lebih suka berjalan daripada mengunakan kenderaan untuk sampai ke destinasi yang dekat.

Angelina pula dikatakan jarang bergaul dengan krew yang bukan berbangsa Amerika.

   

iklan

Video

Khamis, 12 Julai 2018 1:05 PM

Lempang pelajar ikut suka hati

Selasa, 10 Julai 2018 6:39 PM

Nak 'gugur jantung' tengok pakcik ini memandu

Selasa, 10 Julai 2018 3:06 PM

Pengasuh pijak, hempas anak jagaan

Isnin, 9 Julai 2018 5:30 PM

Ragam si meow & bola!

Jumaat, 6 Julai 2018 5:39 PM

Tak sanggup tengok mayat mangsa kemalangan

Jumaat, 6 Julai 2018 12:48 PM

Durian buah untuk orang kaya?

Khamis, 5 Julai 2018 7:02 PM

Ngeri! Nampak kaki dalam beg baju

Kolumnis

iklan

Iklan