Jennifer Aniston kembali menjalinkan hubungan dengan John Mayer? - Berita Hiburan | mStar

Jennifer Aniston kembali menjalinkan hubungan dengan John Mayer?

Diterbitkan: Rabu, 2 September 2009 12:00 AM

(Ubah saiz teks)

Jennifer Aniston hadir ke 'Women in Film 2009 Crystal and Lucy Awards', di Century City, California pada 12 Jun 2009. - foto REUTERS
Jennifer Aniston hadir ke 'Women in Film 2009 Crystal and Lucy Awards', di Century City, California pada 12 Jun 2009. - foto REUTERS

AKTRESS Jennifer Aniston dilaporkan baru-baru ini kembali memakai jam tangan Rolex yang dihadiahkan bekas kekasihnya, John Mayer.

Sejak peristiwa itu spekulasi mula timbul bekas bintang 'Friends' itu kini telah kembali menjalinkan hubungan dengan John Mayer.

"John memberikan jam tersebut kepada Jennifer ketika mereka masih lagi hangat bercinta pada bulan Mei tahun lepas, ketika itu Jennifer tidak pernah menanggalkan jam tersebut, tetapi dia berhenti memakainya selepas mereka berpisah.

"Tetapi sejak kebelakangan ini Jennifer mula memakai kembali jam tersebut untuk memberitahu John bahawa dia masih lagi ada didalam hatinya," lapor sumber.

Jennifer, 40 dan John, 31, telah bersama selama empat bulan tahun lepas. Mereka kemudian menjalinkan semula hubungan awal tahun ini tetapi berakhir pada bulan April.

"Hanya tunggu masa sahaja bila meraka berdua akan kembali bersama," kata sumber itu lagi.

   

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan