Burn Notice musim kedua lebih mendebarkan hanya di 8TV! - Berita Hiburan | mStar

Burn Notice musim kedua lebih mendebarkan hanya di 8TV!

Diterbitkan: Isnin, 24 Ogos 2009 12:00 AM

(Ubah saiz teks)

RANCANGAN paling popular di Amerika Burn Notice kini kembali menemui anda dengan musim terbaru yang pastinya lebih menghiburkan! Burn Notice mula bersiaran pada 20 Julai 2009 lalu, setiap Isnin jam 10.30 malam hanya di saluran hip 8TV!

Burn Notice merupakan sebuah drama yang penuh dengan elemen aksi hasil ciptaan dan terbitan Matt Nix.

Drama ini merupakan sebuah drama terbitan Fox Television Studios dan Fuse Entertainment dan telah diedarkan Twentieth Century Fox Television Distribution.

“Drama kegemaran ramai Burn Notice kini kembali! Penuh dengan drama dan aksi, peminat drama ini pasti tidak sabar-sabar untuk menonton musim ke-2 drama yang cukup hebat ini!” ujar Lam Swee Kim, Pengurus Besar 8TV.

Musim ke-2 ini menyaksikan Michael terpaksa berhadapan dengan sebuah misi bahaya yang akan membawa beliau menemui orang-orang yang terlibat untuk menjatuhkannya.

Tanpa wang, beliau terus berusaha membantu mereka yang kurang bernasib baik dan cuba mendapatkan kehidupan beliau kembali dengan bantuan Fiona.

Menerusi episod terakhir pada musim pertama, Michael mula belajar tentang kehidupan lepas Victor dan terpaksa bertarung dengan Carla.

Michael dan Victor telah berjaya menyelamatkan beberapa fail untuk mengugut Carla dan mereka bercadang untuk menaiki dan bersembunyi di dalam sebuah bot milik Victor supaya tidak dapat dikesan oleh mana-mana pihak.

Sam dan Fiona muncul pada masa yang tepat. Namun semuanya tidak berakhir di situ kerana Michael terpaksa berdepan dengan pihak pengurusan di dalam sebuah helikopter.

Mereka kelihatan cukup marah kerana banyak operasi mereka gagal semenjak kehadiran Michael.

Pergaduhan tercetus di antara Michael dan pihak pengurusannya dan beliau cuba untuk terjun keluar dari helikopter itu.

Pihak pengurusannya memberi kata dua kepada Michael di mana beliau tidak akan dijaga dan dilindungi oleh pihak pengurusan dari musuh-musuhnya sekiranya beliau nekad melompat keluar dan melarikan diri.

Apakah yang bakal terjadi kepada Michael? Untuk mengetahui kisah seterusnya, jangan lupa untuk menonton Burn Notice (Musim kedua) setiap hari Isnin jam 10.30 malam hanya di 8TV!

Siaran 8TV juga boleh ditonton melalui saluran 708 Astro anda!

Anda juga boleh menonton program kegemaran anda dengan melayari www.mobile.8tv.com.my di telefon bimbit anda! Selamat menonton!

Tarikh Siaran: 20 Julai 2009

Tarikh / Masa: Setiap Isnin, 10.30pm

   

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan