Dr Klein sorok maklumat penting tentang kesihatan Jackson - Berita Hiburan | mStar

Dr Klein sorok maklumat penting tentang kesihatan Jackson

Diterbitkan: Selasa, 14 Julai 2009 12:00 AM

(Ubah saiz teks)

Dr. Arnold Klein menghadiri sambutan hari jadi jubli intan Elizabeth Taylor pada 27 Februari 2007 di Henderson, Nev. -foto AP
Dr. Arnold Klein menghadiri sambutan hari jadi jubli intan Elizabeth Taylor pada 27 Februari 2007 di Henderson, Nev. -foto AP

RUPA-RUPANYA ini bukan kali pertama Dr. Arnold Klein tidak mahu memberi rekod kesihatan Michael Jackson kepada pihak berkuasa.

Pejabat L.A County Coroner pernah membuat permintaan untuk memperolehi rekod kesihatan Dr. Klein tetapi pihak berkuasa memberitahu doktor itu tidak mahu memberi kerjasama.

Seorang deputi sherif dalam afidavitnya pada tahun 2005 memberitahu, pada 19 November, 1993, dia telah menggeledah pejabat Dr Klein di Beverly Hills, mencari rekod kesihatan Michael Jackson.

"Setelah bercakap dengan Dr. Klein, dia berkata dia sudahpun menyimpan semua rekod kesihatan di rumah dan dalam keretanya,s eperti yang diarahkan oleh peguam Andelson.

"Antara sebab kenapa ofis Dr Klien digeledah ialah kerana untuk mendapat verifikasi tentang warna kulit di bahagian sulitnya seperti yang didakwa oleh mangsa kes cabul pada tahun 1993," jelas deputi sherif itu.

   

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan