Hubungan Jackson dan pengasuh macam pasangan sudah berkahwin - Berita Hiburan | mStar

Hubungan Jackson dan pengasuh macam pasangan sudah berkahwin

Diterbitkan: Selasa, 7 Julai 2009 12:00 AM

(Ubah saiz teks)

Michael Jackson beramah mesra dengan para penonton semasa menerima anugerah Millennium World Music dalam satu majlis pada 10 Mei 2000. - foto REUTERS
Michael Jackson beramah mesra dengan para penonton semasa menerima anugerah Millennium World Music dalam satu majlis pada 10 Mei 2000. - foto REUTERS

LAGENDA pop Michael Jackson menjalinkan hubungan sulit bersama pengasuh anak-anaknya sebelum kematiannya, kata jurugambar peribadi penyanyi itu.

Percintaan antara Jackson, yang disyaki meninggal akibat serangan jantung pada 25 Jun lepas bersama Grace Rwaramba wanita kelahiran Uganda ini telah menjadi buah mulut antara kakitangan yang bekerja di bawah penyanyi ini.

Tiga orang anaknya iaitu Prince Michael, 12, Paris Katherine, 11 dan Price Michael II juga melihat Grace sebagai ibu mereka.

"Grace cintakan Michael dan Michael juga cintakan Grace. Anak-anaknya juga memanggil dia (Grace) dengan panggilan 'ibu'," kata Ian Barkley yang merupakan jurugambar peribadi Michael, kepada satu sumber.

Minggu lepas, bekas ketua keselamatan Jackson, Matt Fiddes mengakui bahawa bekas majikannya itu memang mempunyai kekasih secara senyap, tetapi enggan untuk mendedahkan identiti wanita berkenaan kerana wanita tersebut bukan dari kalangan selebriti mahupun terkenal.

Bagaimanapun, seorang pengawal peribadi Jackson yang enggan identitinya didedahkan berkata: "Matt merujuk kepada Grace. Hubungan mereka lebih kepada pasangan yang sudah berkahwin berbanding hubungan antara pekerja dan majikan."

   

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan