Miley Cyrus kesal diejek dalam 'Twitter' - Berita Hiburan | mStar

Miley Cyrus kesal diejek dalam 'Twitter'

Diterbitkan: Rabu, 20 Mei 2009 12:00 AM

(Ubah saiz teks)

Miley Cyrus kesal diejek dalam 'Twitter'
Miley Cyrus kesal diejek dalam 'Twitter'

BINTANG terkenal "Hannah Montana" Miley Cyrus melahirkan rasa kesalnya setelah diejek gemuk di dalam 'Twitter'nya baru-baru ini.

Untuk membuktikan dia tidak gemuk. penyanyi berusia 16 tahun ini di bahamas semasa berenang di pantai itu baru-baru ini. Dia kelihatan seronok sekali bersama rakan-rakan sebayanya dalam bot getah berbentuk pisang.

Namun, dia masih tidak dapat lupa apa yang dikatakan oleh peminatnya di Twitter.

Semuanya bermula setelah dia membuat 'posting' tentang pehanya yang disifatkan sebagai gelebeh.

"Peha saya gelebeh gara-gara makanan bergula," kata Miley dalam Twitter.

Posting ini telah emndapat ejekan dari peminatnya.

Tidak puas hati, Miley menulis balik, "Salahkah kalau peha saya berisi sikit? Saya hanyalah seorang gadis yang normal. Tidak perlulah cakap saya gemuk. Saya tidak suka perkataan itu.

"Perkataan itu membuat ramai orang sedih. Orang-orang yang suka mengejek dan menghina orang lain perlu membaca Bible atau membaca kisah orang-orang yang dihina di dalam siber," kata Miley lagi.

Katanya lagi, "Saya tahu sesiapapun boleh menulis didalam mesej board dan ianya tidak meninggalkan kesan pada si penulis. Namun, pada si mangsa, ianya sungguh menyedihkan."

Dan bagi membuktikan yang dia juga mempunyai humor, Miley menulis dalam senda, "jika anda tidak mempunyai peha yang geleber, pergilah berjumpa dengan doktor."

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan