Moss posing separuh bogel hilangkan stress putus cinta - Berita Hiburan | mStar

Moss posing separuh bogel hilangkan stress putus cinta

Diterbitkan: Selasa, 5 Mei 2009 12:00 AM

(Ubah saiz teks)

Kate Moss ada cara tersendiri menangani stress
Kate Moss ada cara tersendiri menangani stress

SUPERMODEL Kate Moss ada cara tersendiri mengubat hatinya yang patah setelah cintanya kecundang dengan gitari The Kill, Jamie Hince.

Moss telah menerima undangan percutian keluarga bersama sahabat karibnya Sir Philip Green sekeluarga ke Monaco.

Moss bukan saja menikmati percutian yang jauh dari hiruk piruk kesibukan kotaraya, malah dia kelihatan begitu santai beraksi separuh bogel di atas kapal mewah bersama-sama isteri jutawan Sir Philipen, Christina.

Foto separuh bodel Moss dan Christina yang sedang menghisap rokok, minum dan berseronok bagaikan merungkai segala permasalahannya selama ini.

Model berusia 35 tahun itu selalu dibandingkan dengan model Twiggy, yang kurus melidi itu. Tapi kini, dia dilaporkan agak berisi. Tambahan pula dia sendiri membuat pengakuan tanpa segan silu yang dia sudah mula menggunakan bra kerana buah dadanya agak ketara sekarang.

Ibu kepada seorang anak itu begitu ligat bekerja untuk brand 'Topshop' di Amerika.

Mungkin disebabkan itu juga, tuan punya jenama 'Topshop' iaitu Sir Philip amat menghargai segala jasa baik Moss.

Walau bagaimanapun, Moss bagai tidak dapat melupakan cintanya kepada Hince apabila rocker itu mula menjalinkan hubungan dengan seorang pengurus media ketika membuat promosi tour di Australia.

Perpisahan Hince dan Moss mula terjadi setelah mereka kembali bercuti dari Maldives. Moss terus membawa diri ke Amerika setelah merajuk dengan Hince.

Katanya, Moss sudah tawar hati untuk membawa Hince bersamanya ke New York Metropolitan Museum of Art's Costume Institute Gala.

   

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan