Deepika dan Ranbir tidak mahu bercinta lagi - Berita Hiburan | mStar

Deepika dan Ranbir tidak mahu bercinta lagi

Diterbitkan: Rabu, 11 Mac 2009 12:00 AM

(Ubah saiz teks)

Ranbir yang beriya-iya ingin menumpukan perhatian kepada kerjanya tapi kini, Deepika pula terpaksa bersetuju dengan Ranbir.
Ranbir yang beriya-iya ingin menumpukan perhatian kepada kerjanya tapi kini, Deepika pula terpaksa bersetuju dengan Ranbir.

SETELAH berkali-kali dilaporkan bercinta, berpisah dan baik semula, pasangan Deepika Padukone dan Ranbir Kapoor membuat keputusan untuk menumpukan perhatian mereka kepada karier masing-masing.

Kononnya, mereka rasa terlalu muda untuk memberikan komitmen sedangkan perjalanan karier mereka sedang menuju ke puncak kini.

Deepika pula khabarnya langsung tidak terkesan dengan sambutan dingin yang diterima dari filem ‘Chandni Chowk to China’ dan kini sibuk berlakon dalam filem yang dibintangi bersama Saif Ali Khan dan diarahkan oleh pengarah ‘Jab We Met’ Imtiaz Ali.

Sedangkan Ranbir pula sibuk dengan filem Rajkumar Santoshi, ‘Ajab Prem Ki Gazab Kahini’ disamping Katrina Kaif yang juga hangat diperkatakan sedang menjalin hubungan bersama.

Walau apapun, baik Ranbir mahupun Deepika berpendapat kini adalah masa untuk kerjaya mereka dan bukan masa untuk bercinta.

Sebelum ini, Ranbir yang beriya-iya ingin menumpukan perhatian kepada kerjanya. Tapi kini, Deepika akhirnya terpaksa bersetuju dengan Ranbir.

"Kami masih muda dan karier lebih pentinga dari segalanya. Apa yang ranbir cakap ada benarnya," kata Deepika.

   

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan