Julia Roberts berangan nak jemput Obama ke makan malam - Berita Hiburan | mStar

Julia Roberts berangan nak jemput Obama ke makan malam

Diterbitkan: Khamis, 19 Februari 2009 12:00 AM

(Ubah saiz teks)

Roberts menyatakan ini dalam satu tembual dengan majalah lifestyle 'Allure' ketika ditanya macam manakah majlis makan malam idamannya.
Roberts menyatakan ini dalam satu tembual dengan majalah lifestyle 'Allure' ketika ditanya macam manakah majlis makan malam idamannya.

AKTRES yang lama tidak kedengaran perkembangannya, Julia Roberts menyimpan angan-angan untuk makan malam bersama dengan Presiden Amerika Barrack Obama dan isterinya.

Dia juga berharap, anak-anaknya dapat berkawan dengan anak-anak President.

Roberts menyatakan ini dalam satu temubual dengan majalah lifestyle 'Allure' ketika ditanya macam manakah majlis makan malam idamannya.

Menurut pemenang anugerah Oskar itu, sekiranya angan-angan itu menjadi kenyataan, Obama dan familinya akan menjadi tetamu khas ke majlis makan malam yang diidamkan itu.

Katanya, "Kalau diberi pilihan untuk makan malam impian saya, tetamu saya ialah Obama, isteri dan anak-anaknya.

"Antara tetamu lain yang akan diundang ialah teman rapat seperti Oprah Winfrey dan George Clooney, pelawak Tina Fey, Tom Hanks, Rita Wilson dan pengarah Closer Mike Nichols dan isterinya, pengacara terkenal Diane Sawyer.

Bagi jamuan makan pula, Roberts berkata dia akan memasak sendiri menu istimewa iaitu ayam, buah ara (figs) dan aprikot khas untuk tetamunya.

   

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan