Rima Sen kemaruk barang berjenama - Berita Hiburan | mStar

Rima Sen kemaruk barang berjenama

Diterbitkan: Selasa, 10 Februari 2009 12:00 AM

(Ubah saiz teks)

Rima mengaku yang dia tidak berapa gemar membeli belah untuk keluarga atau kawan-kawannya.
Rima mengaku yang dia tidak berapa gemar membeli belah untuk keluarga atau kawan-kawannya.

Aktres Bollywood Rima Sen langsung tidak ambil pusing tentang apa masyarakat anggapan tentang cara dia berpakaian, asalkan dia sendiri mendapat kepuasan.

"Saya tidak suka meniru stail orang lain atau apa saja trend yang ada. Saya suka mencipta stail saya sendiri," jelas Rima.

Rima yang juga kemaruk dengan barang berjenama mengaku yang dia agak cerewet apabila memilih sesuatu barang.

'Tidak semestinya ia berjenama saya terus suka. Selalunya saya mencipta stail saya sendiri dan akan memilih secara rambang.

"Saya akan memilih hanya beberapa item saja tapi yang penting ia mesti barang berjenama seperti Mango, DKNY dan D&G. Semua ini adalah jenama kesukaan saya."

Juga, Rima mengaku yang dia tidak berapa gemar membeli belah untuk keluarga atau kawan-kawannya. Beliau lebih senang membeli belah untuk dirinya sendiri dan selalunya di luar negara. "Selalunya saya membeli belah di luar negara. Saya hanya beli barang untuk diri sendiri.

"Saya tidak suka membeli untuk orang lain. Jenama Versace ialah kegemaran saya. Malangnya tidak ada satu jenamapun yang saya suka di India," jelas aktres jelita yang juga model ini.

Ditanya apakah warna kegemarannya, Rima menjawab, "Hitam...ianya menawan. Ada satu jaket yang cukup saya suka dan saya sering memakainya. Kedua-duanya saya suka. Saya paling suka pakaian modern dari Barat bandingkan dengan pakaian India. Ianya lebih selesa."

   

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan