X Close

Paparan Utama

Ahad, 21 September 2014 8:40 AM

PRK Pengkalan Kubor: 109 Anggota Polis Mengundi Awal Pada Ahad

PENGKALAN KUBOR: Proses pengundian awal Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Pengkalan Kubor pada Ahad menyaksikan 109 pengundi berdaftar yang terdiri daripada anggota polis keluar melaksanakan tanggungjawab mereka.

Ahad, 21 September 2014 7:32 AM

UPSR Bocor: Keterangan 30 Individu Diambil Setakat Ini

KUALA LUMPUR: Polis telah mengambil keterangan daripada 30 individu setakat Sabtu untuk membantu siasatan berhubung kes kebocoran soalan peperiksaan Ujian Pencapaian Sekolah Rendah (UPSR) bagi mata pelajaran Sains dan Bahasa Inggeris.

Ahad, 21 September 2014 7:35 AM

Rakyat Malaysia Di Yaman Selamat - Kementerian Luar

KUALA LUMPUR: Kedutaan Besar Malaysia di Sana'a mengesahkan bahawa semua rakyat Malaysia di Yaman, kebanyakannya pelajar, selamat dalam pergolakan semasa di negara itu. 

Sabtu, 20 September 2014 7:16 PM

Zahid Beri Amaran Tegas Cubaan Bawa Keluar Sabah, Sarawak Dari Malaysia

LUMUT: Menteri Dalam Negeri Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi hari ini memberi amaran akan mengenakan tindakan tegas terhadap beberapa individu termasuk mereka yang menetapkan di luar negara serta ahli politik yang cuba menghasut untuk membawa keluar Sabah dan Sarawak daripada Malaysia.

Sabtu, 20 September 2014 5:31 PM

Hadi Gelar Dua Adun PAS 'Barua' PKR

BATU PAHAT: PAS menyifatkan dua wakil rakyatnya yang bertindak menandatangani akuan bersumpah (SD) menyokong Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail menjadi calon Menteri Besar Selangor sebagai 'barua' Parti Keadilan Rakyat (PKR).

Sabtu, 20 September 2014 6:20 PM

Krisis MB: PKR Nafi Beri Restu Kepada Azmin

PETALING JAYA: Parti Keadilan Rakyat (PKR) pada Sabtu menafikan dakwaan bahawa Penasihat parti, Datuk Seri Anwar Ibrahim telah memberi restu kepada Timbalan Presidennya, Azmin Ali sekiranya beliau dipilih sebagai Menteri Besar Selangor yang baharu. 

Sabtu, 20 September 2014 5:50 PM

Anifah Selar Laporan Huffington Post Berhubung MH370

KUALA LUMPUR: Menteri Luar Datuk Seri Anifah Aman menolak dakwaan yang disiarkan sebuah akhbar asing berhubung juruterbang pesawat MH370 yang hilang sejak 8 Mac lalu.

Hiburan

iklan

Berita

WAKTU SOLAT

21-September-2014 | 25 Zulkaedah, 1435

  Sukan

  Guardiola Berang Van Gaal Dakwa Pemain Bayern Ingin Sertai MU

  PENGURUS Bayern Munich, Pep Guardiola berang dengan kenyataan Louis Van Gaal yang mendakwa setiap pemain yang dihubunginya teruja untuk menyertai Manchester United.

  Suara

  Niaga

  iklan

  Artikel Pilihan

  Iklan