X Close

Paparan Utama

Jumaat, 25 April 2014 12:15 AM

Fauzi Nawawi Terkejut Dituduh Gagal Bayar Sewa Pejabat

PETALING JAYA: Pelakon Fauzi Nawawi terkejut apabila ada pihak cuba memburukkan namanya sehingga tergamak menuduh dia tidak membayar sewa pejabatnya yang terletak di Cheras dekat sini selama lima bulan.

Khamis, 24 April 2014 9:28 PM

AirAsia Dan AirAsia X Akan Mula Operasi Di KLIA2 Pada 9 Mei

KUALA LUMPUR: Kumpulan AirAsia akan memindahkan semua operasinya ke lapangan terbang baharu klia2 pada Jumaat, 9 Mei.

Khamis, 24 April 2014 6:59 PM

Polis Tumpas Sindiket Wang Palsu Terbesar, Tahan Lelaki Iran

SHAH ALAM: Polis Selangor menahan seorang warga Iran yang dipercayai terlibat dalam sindiket penipuan "black money" terbesar di negara ini serta merampas wang palsu yang dianggarkan bernilai RM30 juta.

Khamis, 24 April 2014 7:29 PM

Ramai Penerima Salah Guna BR1M - Tengku Adnan

KUALA LUMPUR: Hasrat kerajaan untuk meringankan beban rakyat terutama golongan berpendapatan rendah melalui pemberian Bantuan Rakyat 1Malaysia (BR1M) tidak tercapai sepenuhnya.

Khamis, 24 April 2014 9:08 PM

Perhimpunan Bantah CPB Tidak Dibenar Di Dataran Merdeka - Datuk Bandar KL

KUALA LUMPUR: Dataran Merdeka tidak akan dibenar sama sekali bagi digunakan untuk Himpunan Membantah Cukai Barang dan Perkhidmatan (CPB), yang dijadual pada 1 Mei ini.

Khamis, 24 April 2014 9:21 PM

MH370: Bunga Mas TLDM Tiba Di Kawasan Pencarian

PERTH: Kapal sokongan Tentera Laut Diraja Malaysia (TLDM) Bunga Mas 6 (BM6) pada Khamis menyertai kapal frigat KD Lekiu dalam usaha mencari pesawat Malaysia Airlines (MAS) MH370 yang hilang di selatan Lautan Hindi.

Khamis, 24 April 2014 8:18 PM

Kerajaan Akan Terus Pastikan Rakyat Dapat Manfaat Daripada RTC - PM

JITRA: Datuk Seri Najib Tun Razak berkata kerajaan sentiasa berusaha mencari jalan supaya rakyat terus mendapat manfaat daripada Pusat Transformasi Luar Bandar (RTC) termasuk menghubungkannya dengan Pusat Transformasi Bandar (UTC) bagi meningkatkan pendapatan penduduk luar bandar.

Khamis, 24 April 2014 9:02 PM

Kerajaan Negeri Biayai Sebahagian Bil Hospital Ho Leng

KUCHING: Kerajaan negeri Sarawak akan membantu keluarga anggota Dewan Undangan Negeri bagi Bukit Assek Wong Ho Leng membiayai sebahagian daripada kos perubatannya yang ditanggung di luar negara.

Khamis, 24 April 2014 11:40 AM

Pesawat Firefly Ke Kota Baru Berpatah Balik Ke Pulau Pinang

PETALING JAYA: Sebuah pesawat Firefly berlepas dari Lapangan Terbang Antarabangsa Pulau Pinang di Bayan Lepas terpaksa berpatah balik hanya setengah jam selepas berlepas kira-kira pukul 6.55 pagi Khamis.


Khamis, 24 April 2014 10:32 AM

PRK Bukit Gelugor: Mengundi 25 Mei, Penamaan Calon 12 Mei

PUTRJAYA: Pilihan Raya Kecil (PRK) Parlimen Bukit Gelugor ditetapkan pada 25 Mei, manakala hari penamaan calon pula akan diadakan pada 12 Mei ini.

Hiburan

iklan

Berita

Anwar Kemuka 35 Alasan Rayuan Ketepikan Sabitan Dan Hukuman

PUTRAJAYA: Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim memfailkan petisyen rayuan terhadap hukuman penjara lima tahun bagi kesalahan meliwat di Pejabat Pendaftaran Mahkamah Persekutuan pada Khamis dengan mengemukakan 35 alasan rayuan kenapa sabitan dan hukuman terhadapnya perlu diketepikan.

Suara

Niaga

iklan

Sukan

Artikel Pilihan

Iklan