X Close

Paparan Utama

Rabu, 27 Ogos 2014 10:03 PM

Sejumlah Bahan Letupan Ditemui Disembunyikan Di Rumah Pam Raub

RAUB: Sejumlah bahan letupan dan alat peletup ditemui disembunyikan dalam empat kotak di salah sebuah stor konkrit di Rumah Pam, Bukit Kolam Air, dekat sini, Selasa.

Rabu, 27 Ogos 2014 9:01 PM

Krisis Selangor: 3 September Tarikh Akhir Serah Nama Calon MB

PETALING JAYA: Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah memberikan tempoh kepada Pakatan Rakyat sehingga 3 September ini untuk mengemukakan nama bagi jawatan menteri besar.

Rabu, 27 Ogos 2014 10:23 PM

Najib, Hsien Loong Rasmi Agrobazar Malaysia

SINGAPURA: Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak dan Perdana Menteri Singapura, Lee Hsien Loong melakar sejarah apabila bersama merasmikan agrobazar pertama Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan (Fama) di republik ini yang berperanan sebagai pusat sehenti bagi produk halal dari Malaysia.

Rabu, 27 Ogos 2014 6:48 PM

Wan Azizah Layak, Bukan Sebab Beliau Isteri Saya - Anwar

KUALA LUMPUR: Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail dinamakan sebagai calon tunggal bagi jawatan menteri besar Selangor yang baharu bukan disebabkan beliau merupakan isteri kepada Ketua Umum PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Rabu, 27 Ogos 2014 6:28 PM

MH17: Lapan Lagi Jenazah Dibawa Pulang, Selasa Ini - Muhyiddin

KUALA LUMPUR: Lapan lagi jenazah - tujuh rakyat Malaysia, seorang warga Belanda mangsa tragedi MH17 akan dibawa pulang ke tanah air Selasa ini, kata Timbalan Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin.

Rabu, 27 Ogos 2014 2:53 PM

Al-Shabaab: Pergerakan Tiga Warga Somalia Dipantau Rapi

PETALING JAYA: Pergerakan tiga warga Somalia yang disyaki terbabit dalam kegiatan kumpulan pengganas Al-Shabaab masih dipantau rapi.

Rabu, 27 Ogos 2014 2:23 PM

Isu MB: Khalid Dakwa PKR, DAP Keluarkan Kenyataan Tidak Tepat

SHAH ALAM: Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim mendakwa Parti Keadilan Rakyat (PKR) dan DAP mengeluarkan kenyataan media tidak tepat bahawa kedua-dua perti itu telah mengusulkan satu nama sebagai calon menteri besar negeri itu kepada Sultan Selangor pada 2008 dan 2013.

Rabu, 27 Ogos 2014 2:27 PM

Model Separuh Bogel Didenda RM400

IPOH: Dua model yang terlibat dalam sesi fotografi separuh bogel di sini Isnin lalu didenda RM400 di Mahkamah Majistret.

Hiburan

iklan

Berita

Suara

Niaga

iklan

WAKTU SOLAT

27-August-2014 | 30 Shawal, 1435

    Sukan

    "Saya Tidak Terkejut..." Kata Van Gaal

    PENGURUS Manchester United, Louis van Gaal mengakui yang dia tidak sedikit pun terkejut menyaksikan pasukannya dikalahkan 0-4 oleh pasukan kerdil MK Dons dalam saingan Piala Capital One yang kini bakal mencatat sejarah sebagai yang paling memalukan dalam sejarah kelab tersebut.

    Artikel Pilihan

    Iklan