Berita Semasa | Berita | mStar

Audio berkaitan isteri PM berita palsu

Khamis, 26 April 2018 9:13 AM

KUALA LUMPUR: Pejabat Perdana Menteri menafikan sekeras-kerasnya dakwaan liar mengenai penyebaran berita palsu dan fitnah berkenaan isteri Perdana Menteri Datin Seri Rosmah Mansor dalam bentuk audio yang dikongsi secara meluas menerusi aplikasi pesanan WhatsApp.

CIMB tiada lagi fi pindah wang antara bank

Rabu, 25 April 2018 8:49 PM

KUALA LUMPUR: CIMB Bank Bhd menawarkan pemindahan dana antara bank tanpa fi melalui CIMB Clicks (www.cimbclicks.com.my) dan aplikasi perbankan mudah alih CIMB EVA kepada pelanggannya, tanpa mengambil kira jumlah transaksi, sebagai sebahagian daripada usahanya untuk memacu penggunaan pembayaran digital.

Harumanis bakal tembusi pasaran China

Rabu, 25 April 2018 7:26 PM

PUTRAJAYA: Sebanyak 300 tan mangga Harumanis akan dieksport ke China mulai pertengahan Mei ini sebagai langkah permulaan untuk memperkenalkan produk pertanian tempatan tersebut ke pasaran yang lebih besar, kata Ketua Pengarah Pertanian Datuk Jamal Harizan Yang Razali.

Puad Zarkashi letak jawatan KP Jasa

Rabu, 25 April 2018 4:06 PM

JOHOR BAHRU: Datuk Mohd Puad Zarkashi hari ini mengesahkan  peletakan  jawatannya sebagai Ketua Pengarah Jabatan Hal Ehwal Khas (Jasa) Datuk  dan sekaligus menjawab spekulasi yang bermain di media sosial beberapa hari ini setelah namanya digugurkan daripada senarai calon Barisan Nasional (BN) yang bertanding di Johor dalam Pilihan Raya Umum ke-14 (PRU14).


Tun M layak dinobat 'pelakon terbaik' - Najib

Rabu, 25 April 2018 2:21 PM

JERANTUT: Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak menyifatkan Pengerusi Pakatan Harapan, Tun Dr Mahathir Mohamad sebagai "pelakon nombor satu negara" dan layak mendapat "best actor academy award" kerana sifat kepura-puraannya.

  • Mukasurat 2 daripada 36

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan