Sajat 'Skandal' Baru Fattah Amin?

Diterbitkan: Khamis, 21 September 2017 2:06 PM

Sajat (kanan) dan Fattah bakal bergandingan bersama menerusi satu adegan dalam drama bersiri 'Coffee Prince' arahan Michel Ang.

(Ubah saiz teks)

PETALING JAYA: Kecoh di media sosial apabila tular video di sebalik penggambaran sebuah drama yang dilakonkan usahawan kosmetik, Nur Sajat. 

Lebih menarik perhatian apabila Sajat yang tampil anggun memakai gaun hitam dan bergincu merah, berlakon bersama pelakon kacak kegilaan ramai, Fattah Amin.

Bercakap kepada mStar Online, Sajat berkata, beliau membuat kemunculan khas dalam drama bersiri berjudul Coffee Prince arahan Michael Ang yang menjadi kontroversi sebelum ini.

Personaliti berusia 32 tahun ini memberitahu, ia sekadar watak kecil yang membuat kemunculan singkat digandingkan bersama Fattah dalam drama berkenaan. 

“Saya memegang watak kecil sebagai seorang wanita yang bekerjaya. Adegan ini menunjukkan sesi perkenalan antara saya dan Fattah.

“Mesti ramai tertanya-tanya kami berkenalan sebagai apa kan. Mungkin ‘skandal’ mungkin kenalan. Kalau nak tahu sama ada saya akan jadi ‘skandal’ bagi watak yang dilakonkan Fattah, kenalah tonton drama ni nanti,” katanya dengan nada teruja.

Namun ia bukan pertama kali Sajat berlakon kerana sebelum ini usahawan itu pernah menjadi pelakon tambahan dalam filem Ophilia yang diterbitkan pada 2014.

Ini termasuk pengalamannya dalam pementasan teater menyebabkan Sajat tidak kekok untuk berlakon di hadapan kamera.

🌸🌺🌹...... #newbusiness #nursajat02 #terbaik #janganmengata

A post shared by NUR SAJAT PEREMPUAN (@nursajat02) on

Ditanya adakah gemuruh digandingkan bersama Fattah, Sajat menyifatkan dia selesa dengan sikap pelakon pujaan ramai itu yang mudah bekerjasama.

“Fattah seorang yang sangat positif dan terbuka. Lagipun kami dah buat latihan dahulu sebelum sesi penggambaran.

“Michael pun ada beri tips dan penerangan dari segi jalan cerita dan situasi lakonan. Jadi, lebih memudahkan Sajat untuk memegang watak tu. Lagipun Sajat memang wanita berkerjaya seperti sekarang. Jadi, tak ada masalah,” katanya.

Dari kiri: Janna Nick, Nur Sajat, Michael Ang dan Fattah Amin. Foto instagram nursajat02

Walaupun kemunculannya hanya singkat dalam drama bersiri tersebut, tetapi Sajat berharap ia dapat memberi impak yang besar kepada penonton.

“Saya terima tawaran berlakon daripada Michael ni pun disebabkan watak kecil tetapi memberi impak yang besar dalam drama ini.

“Saya juga berharap drama ini nanti mendapat rating yang bagus sebab ia melibatkan pelakon-pelakon yang popular seperti Fattah termasuk Janna selain pengarahnya yang hebat dan versatil,” katanya.

Drama Coffee Prince arahan Michael Ang yang menggandingkan Fattah dan Janna Nick merupakan adaptasi drama Korea lakonan asal Gong Yoo, Yoon Eun-hye, Lee Sun-kyun dan Chae Jung-an.

Tags / Kata Kunci: Nur Sajat , Fattah Amin , Coffee Prince

iklan

Video

Isnin, 23 Oktober 2017 9:00 AM

#BiziBody: Aizat Amdan Tak Lupa Dua Benda Ini!

Jumaat, 20 Oktober 2017 2:30 PM

Umur Dah Lanjut Pun Nak Menyanyi Lagi?

Jumaat, 20 Oktober 2017 9:00 AM

#akuStar: Irfan Haris - Pesan

Jumaat, 20 Oktober 2017 8:30 AM

Donut Untuk Sang Hero

Khamis, 19 Oktober 2017 1:00 PM

Lebih Baik Jual Album Sendiri - Firman

Khamis, 19 Oktober 2017 9:00 AM

Tudiaaa... Fesyen Mengancam Selebriti ASK2017

Khamis, 19 Oktober 2017 8:30 AM

Keringat Wanita Waja

Rabu, 18 Oktober 2017 10:52 AM

"Saya Bukan Ustaz" - Opick

Selasa, 17 Oktober 2017 2:49 PM

Video Majlis Resepsi 'Tycoon' Air Asia Tular

Kolumnis

iklan

Iklan