JELAJAH mStar, Rugi Tak Singgah! - Berita Semasa | mStar

JELAJAH mStar, Rugi Tak Singgah!

Diterbitkan: Jumaat, 28 Julai 2017 4:00 PM

(Ubah saiz teks)

PELUANG melancong kini lebih terbuka luas!

Bermula Ogos ini, mStar Online akan tampil dengan segmen baharu - JELAJAH yang bakal membuatkan anda, khususnya kaki 'travel' sekalian teruja dan berasa tidak sabar-sabar untuk melancong.

Tidak sekadar menyediakan panduan dan tips-tips pelancongan khususnya untuk golongan Muslim, ruangan ini juga membuka peluang untuk anda, pembaca yang amat kami hargai menang banyak hadiah menarik.

Tidak kiralah peraduan apa sekali pun yang anda sertai, yang pastinya hadiah seperti tiket penerbangan, pakej pelancongan dan hadiah harian misteri mungkin menjadi milik anda dengan cara menjawab beberapa soalan mudah.

Oh ya! Destinasi seperti Hong Kong, Korea Selatan, Jepun dan negara lain mungkin sudah berada dalam senarai destinasi seterusnya yang mahu dijelajahi anda bukan?

Bagi merealisasikan percutian anda, kami dengan kerjasama SOTA International Sdn Bhd dan Muslim Cuti secara berterusan akan cuba menawarkan panduan, tips, diskaun, malah pakej pelancongan menarik yang boleh ditempah terus melalui laman ini.

Jadi, sebelum terbang, apa kata anda singgah dulu ke laman ini kerana ia mungkin dapat membantu memudahkan percutian yang dirancang, seterusnya membuat tempahan pakej dan diskaun yang semestinya menarik!  


   

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan