Terus Bekerja, Segala Kekalutan Telah Berakhir - Ahmad Razif - Berita Semasa | mStar

Terus Bekerja, Segala Kekalutan Telah Berakhir - Ahmad Razif

Diterbitkan: Isnin, 2 Mei 2016 7:29 PM

(Ubah saiz teks)

BESUT: Menteri Besar Terengganu Ahmad Razif Abdul Rahman berharap semua pihak dapat bersama-samanya terus bekerja untuk kebajikan rakyat berikutan segala kekalutan dan isu yang berlaku telah berakhir.

"Saya mengambil kesempatan ini untuk mengajak semua pihak bersama bergerak ke hadapan, terus bekerja untuk kebajikan rakyat dan yang mustahak adalah bekerjasama serta terus memastikan perkhidmatan dan apa sahaja kerja yang kita buat adalah untuk kebaikan," katanya. 

Beliau berkata demikian kepada pemberita di sini pada Isnin susulan pengesahanPerdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak semalam bahawa beliau akan terus meneraju kerajaan Terengganu.

Najib berkata keputusan itu dibuat selepas beliau menghadap SultanTerengganu Sultan Mizan Zainal Abidin pada Sabtu untuk membincangkan isu mengenai kedudukan Menteri Besar.

Sebelum ini, timbul pelbagai spekulasi mengenai kedudukannya selepas SultanTerengganu melucutkan semua darjah kebesaran yang dikurniakan kepada Ahmad Razif, berkuat kuasa 22 April lalu.

Ahmad Razif yang juga Anggota Dewan Undangan Negeri Seberang Takir mengangkat sumpah sebagai Menteri Besar menggantikan Datuk Seri Ahmad Said pada 12 Mei 2014. -Bernama

Tags / Kata Kunci: Ahmad Razif Abdul Rahman , Terengganu
   

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan