Jom Rebut Hadiah Telefon Bimbit & Tiket Penerbangan Percuma! - Berita Semasa | mStar

Jom Rebut Hadiah Telefon Bimbit & Tiket Penerbangan Percuma!

Diterbitkan: Selasa, 8 Disember 2015 4:05 PM

(Ubah saiz teks)

PETALING JAYA: Portal mStar Online terus memberi penghargaan kepada pembaca dengan memperkenal peraduan Kapsyen Destinasiku yang menawarkan hadiah-hadiah hebat sumbangan AirAsia dan Tune Talk.

Peraduan yang berlangsung dari 7 Disember sehingga 20 Disember 2015 ini menyediakan hadiah berupa telefon bimbit beserta kad prabayar sumbangan Tune Talk dan tiket penerbangan ke destinasi terpilih sumbangan AirAsia.

Cara menyertai peraduan ini cukup mudah. Pembaca harus memuat naik gambar percutian dalam negara dan tuliskan kapsyen berdasarkan foto itu dalam ruangan khas yang disediakan.

Setelah selesai melakukannya, anda perlu promosikan peraduan yang anda sertai itu kepada keluarga dan teman-teman untuk mendapat “like” terbanyak.

Setiap penyertaan yang mendapat lebih 50 likes, layak untuk dipertandingkan bagi merebut hadiah mingguan yang menyediakan tiket penerbangan ke China dan Thailand.


Dalam masa yang sama jangan lupa hastag #TalkBIG pada kapsyen di foto anda yang menyertai peraduan ini.

Harus diingat, foto-foto berkenaan hendaklah diambil dalam Malaysia dan ia adalah foto hak milik anda sendiri dan bukannya diambil daripada mana-mana sumber lain.

Apa lagi... jangan buang masa dan terus saja menyertai peraduan ini dengan klik pautan berikut: http://peraduan.mstar.com.my/mStarKapsyen/

Anda juga diminta untuk 'like' Facebook kami di pautan ini: https://www.facebook.com/mstardotcomdotmy/
Tags / Kata Kunci: AirAsia , Tune Talk , Peraduan Kapsyen
   

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan