Shukri Tiba Selepas 10 Hari Berada Di Amerika - Berita Semasa | mStar

Shukri Tiba Selepas 10 Hari Berada Di Amerika

Diterbitkan: Isnin, 10 Ogos 2015 8:15 AM

Timbalan Ketua Pesuruhjaya (Operasi) Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) Datuk Seri Mohd Shukri Abdull dikawal ketat sejurus tiba di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) dari tugasan rasmi di luar negara malam Ahad. -fotoBERNAMA

(Ubah saiz teks)

SEPANG: Timbalan Ketua Pesuruhjaya (Operasi) Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM), Datuk Seri Mohd Shukri Abdull tiba di tanah air malam Ahad selepas 10 hari berada di Amerika Syarikat atas urusan rasmi.

Ketibaan beliau di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) di sini menerusi penerbangan dari Dubai, pada 9.40 malam dikawal anggota SPRM, ketika beberapa wakil media sedia menanti untuk mendapatkan komennya berhubung dua pegawainya yang ditukarkan serta merta ke Jabatan Perdana Menteri (JPM).

Beliau hanya memaklumkan akan bercakap kepada media kemudian kerana ingin menyelesaikan beberapa perkara terlebih dahulu.

"Ia tidak selamat (untuk mengulasnya di sini). Biar saya selesaikannya terlebih dahulu.

"Nanti saya akan bercakap dengan kamu," katanya sambil berlalu keluar dari bangunan terminal KLIA diiringi anggota SPRM serta beberapa pegawai kanan pengurusan tertinggi suruhanjaya itu.

Tags / Kata Kunci: SPRM , JPM , Datuk Seri Mohd Shukri Abdull
   

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan