Gangguan Bekalan Air Sekitar Petaling 26 November Ini - Berita Semasa | mStar

Gangguan Bekalan Air Sekitar Petaling 26 November Ini

Diterbitkan: Jumaat, 14 November 2014 1:34 PM

(Ubah saiz teks)

KUALA LUMPUR: Bekalan air berjadual akan dilaksanakan di 27 kawasan di Petaling pada 26 November ini mulai 9 pagi hingga 9 malam.

Syarikat Bekalan Air Selangor Sdn Bhd (Syabas) dalam satu kenyataan pada Jumaat berkata, langkah itu terpaksa diambil berikutan kerja menaik taraf sistem bekalan air di Kolam Talu, Bandar Pinggiran Subang, Subang Bestari.

Kawasan terlibat ialah Jalan Qamari, Jalan Matahari, Jalan Kejora, Jalan Waruna, Jalan Musytari, Jalan Bumi, Jalan Uranus, Jalan U5/33, Jalan Suria, Jalan Dinar, U3; Jalan Tasik Raja Lumu, U4; Jalan Apollo, Jalan Bulan, Jalan Utarid, Taman Nusa Subang dan Taman Subang Idaman.

Kawasan lain ialah Taman Puteri Subang, Bandar Pinggiran Subang, Taman Subang Kristal, Subang Impian, Taman Desa Subang, Jalan Pluto, Subang Suria, Taman Subang Intan, Pejabat Kerajaan Daerah Petaling, Mahkamah Syariah Daerah Petaling dan Pangsapuri Flora.

Pengguna dinasihati supaya menyimpan air secukupnya sepanjang tempoh gangguan.

Untuk pertanyaan lanjut, mereka boleh menghubungi Pusat Perkhidmatan Pelanggan (Puspel) menerusi talian bebas tol 1-800-88-5252 atau SMS dengan menaip PUSPEL dan hantar ke 39222.

Maklumat lanjut juga boleh didapati di laman web Syabas di www.syabas.com.my, www.twitter.com/puspel dan Facebook dengan menaip 'puspel' atau 'puspel syabas'.

Tags / Kata Kunci: bekalan air , Petaling , Syabas
   

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan