PM Lancar Laman Web najibrazak.com - Berita Semasa | mStar

PM Lancar Laman Web najibrazak.com

Diterbitkan: Jumaat, 5 September 2014 8:54 PM

(Ubah saiz teks)

KUALA LUMPUR: Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak pada Jumaat melancarkan laman web peribadi baharunya, NajibRazak.com menggantikan laman web 1Malaysia.com yang sebelum ini digunakan sebagai blog rasmi dan peribadinya.

"Alhamdulillah, laman web 1Malaysia berubah wajah. Saya juga lancarkan laman web peribadi baharu," kata Perdana Menteri dalam tweet terbarunya Jumaat.

Pengunjung yang melawati kedua-dua laman web itu akan disambut dengan mesej "I am pleased to announce that my personal website, www1Malaysia.com has moved to NajibRazak.com. The existing 1Malaysia website will continue as a recognised website with contributions from all Malaysians.

"You can choose to either go to www1Malaysia.com or NajibRazak.com with one simple click," kata Najib.

Laman web NajibRazak.com mengandungi entri-entri yang pernah beliau paparkan semenjak 2008 dari laman web 1Malaysia.com selain disertakan gambar, video dan aktiviti sepanjang penglibatan Najib bergelar Perdana Menteri dan sebelum itu Timbalan Perdana Menteri. 

Laman web 1Malaysia.com kini berfungsi sebagai platform untuk menerangkan lebih lanjut tentang konsep 1Malaysia dan dasar-dasar kerajaan.
Tags / Kata Kunci: najibrazak.com , laman web
   

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan