Hadiah Hebat Peraduan Selfie Raya Menanti Anda - Berita Semasa | mStar

Hadiah Hebat Peraduan Selfie Raya Menanti Anda

Diterbitkan: Isnin, 14 Julai 2014 5:38 PM

(Ubah saiz teks)

PETALING JAYA:  Anda minat berselfie? Apa lagi... rebutlah peluang memenangi produk tajaan Jakel Trading bernilai lebih RM7,000 menerusi peraduan Selfie Raya bersama mStar Online.


Caranya mudah!. Rakamkan gambar-gambar terbaik anda dengan idea paling kreatif pada Syawal ini bermula pada Hari Raya pertama sehingga Hari Raya ke-14, sertakan kapsyen menerangkan detik indah itu dan kongsikan penyertaan anda.

Sebelum itu, sila 'Like' lama Facebook mStar Online untuk dimaklumkan bila peraduan ini bermula.

Jangan lepaskan peluang ini kerana penyertaan menerusi peraduan dengan tagline "Jom Kita Selfie Dulu!" ini berpeluang memenangi hadiah istimewa.

Sebanyak 15 penyertaan yang mendapat undian tertinggi layak memperoleh produk tajaan syarikat fabrik terkemuka yang keseluruhannya berjumlah RM7,500.

Ketika ini, orang ramai berpeluang menghantar ucapan buat yang tersayang.

Info lanjut mengenainya dapat diperoleh menerusi mstar.com.my/ramadan.

Menerusi laman itu, pembaca hanya perlu klik pada ruangan Ucapan Anda dan kemudian memilih sama ada untuk menghantar ucapan dengan menyertakan foto anda atau dalam bentuk rakaman video.

Bagi yang memilih untuk menghantar ucapan menerusi video, pembaca perlu memuat naik video menerusi YouTube.com dan letakkan URL video di ruang yang disediakan.

Tags / Kata Kunci: Peraduan Selfie Raya , mStar Ramadan
   

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan