Najib Berbuka Puasa Bersama Menteri, Menteri Besar, Ketua Menteri - Berita Semasa | mStar

Najib Berbuka Puasa Bersama Menteri, Menteri Besar, Ketua Menteri

Diterbitkan: Rabu, 2 Julai 2014 10:56 PM

Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak beramah mesra dengan bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad sambil disaksikan oleh Ketua Hakim Negara, Tun Arifin Zakaria (kiri) pada majlis berbuka puasa bersama anggota Kabinet, Menteri Besar dan Ketua Menteri di kediaman rasminya di Seri Perdana pada malam Rabu.

(Ubah saiz teks)

PUTRAJAYA: Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak berbuka puasa bersama anggota Kabinet, Menteri Besar dan Ketua Menteri di kediaman rasminya di Seri Perdana, malam Rabu.

Turut hadir isteri beliau Datin Seri Rosmah Mansor, bekas Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad dan isteri Tun Dr Siti Hasmah Mohd Ali, Ketua Hakim Negara Tun Arifin Zakaria dan Yang Dipertua Dewan Negara Senator Tan Sri Abu Zahar Ujang.

Majlis berbuka puasa itu turut disertai pegawai-pegawai kanan kerajaan, wakil-wakil syarikat berkaitan kerajaan serta Ketua-ketua Pesuruhjaya Pandu Puteri Komanwel.

Pada majlis itu, Najib dan isteri turut meraikan dan menyampaikan sumbangan kepada 30 anak yatim Pusat Jagaan Kanak-kanak Yatim/Miskin Rukaiyah dari Sungai Merab, Kajang.

Perdana Menteri serta para hadirin turut menunaikan solat Maghrib, Isyak dan tarawih berjemaah.


Tags / Kata Kunci: Najib , Komanwel
   

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan