Sekat Pesta Arak - Ahmad Zahid

Selasa, 26 September 2017 7:32 PM

BEIJING: Polis Diraja Malaysia (PDRM) dipertanggungjawabkan untuk bertindak menyekat penganjuran pesta arak, Better Beer Festival 2017 yang dirancang diadakan pada hujung bulan ini, kata Timbalan Perdana Menteri yang juga Menteri Dalam Negeri Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi.

Penulis Turki Dibebaskan

Selasa, 26 September 2017 6:11 PM

PETALING JAYA: Penulis warga Turki yang ditahan pegawai Imigresen pada malam Isnin selepas dijemput mengadakan syarahan mengenai agama di negara ini telah dibebaskan.

Serah Nama Bakal Calon Untuk Disaring - SPRM

Selasa, 26 September 2017 5:45 PM

PADANG BESAR: Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) mempelawa parti-parti politik yang bercadang untuk bertanding pada pilihan raya umum ke-14 (PRU14) supaya menyerahkan senarai nama bakal calon kepada suruhanjaya itu untuk disaring.

Pasangan Pengantin Terkena Wabak 'Baby Shark'

Selasa, 26 September 2017 5:30 PM

BAGAIKAN wabak penyakit, lagu kanak-kanak berjudul 'Baby Shark Dance' ini mula menular dalam kalangan masyarakat sejak ia mula diperkenalkan pada Jun 2016 lalu.

Lebih gamat apabila ia turut melanda beberapa pasangan pengantin ketika melansungkan majlis perkahwinan mereka.

Aksi 'Superwoman' Dikecam

Selasa, 26 September 2017 3:02 PM

PETALING JAYA: Aksi berani mati seorang gadis jelita yang membuat aksi 'superwoman' dikecam netizen kerana bukan sahaja membahayakan nyawanya, malahan pengguna jalan raya lain.

Lari Selepas Kemalangan, Lori Dibakar

Selasa, 26 September 2017 2:06 PM

GARA-GARA berang dengan tindakan tidak bertanggungjawab seorang pemandu lori yang melarikan diri selepas terlibat dalam sebuah kemalangan sehingga meragut dua nyawa sekeluarga, lori yang ditinggalkannya hangus dibakar sekumpulan individu.

Amukan Si Samseng Kayu Di Cheras

Selasa, 26 September 2017 2:00 PM

SELEPAS insiden 'steering lock', kini tular mengenai seorang lelaki yang menggertak seorang anggota penguatkuasa Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) menggunakan sebatang kayu selepas tidak berpuas hati tayar keretanya dikunci.

Murid Pintar Tulis Terbalik

Selasa, 26 September 2017 12:20 PM

PETALING JAYA: Seorang bapa yang terkejut ketika melihat video menunjukkan anaknya menulis secara terbalik turut teruja apabila rakaman itu tular dan mendapat pelbagai reaksi dalam kalangan netizen di laman sosial selepas dimuat naik baru-baru ini.

Dale Menangis Dalam Koma

Selasa, 26 September 2017 11:33 AM

PETALING JAYA: Pengacara dan personaliti televisyen popular, Datuk Mahadzir Lokman yang dimasukkan ke Unit Rawatan Rapi (ICU) Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM) sudah mula menunjukkan tanda-tanda positif.

“Izinkan Aku Hidup…”

Selasa, 26 September 2017 11:26 AM

PETALING JAYA: "Abang, saya minta maaf. Sekarang, saya janji tak akan kacau abang atau kakak ipar lagi. Saya janji dan saya akan buktikan saya akan berjaya di luar sana. Saya minta jangan cari saya. Izinkan saya miliki satu peluang untuk hidup ini."

  • Mukasurat 1 daripada 33

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan