Berita Semasa | Berita | mStar

HKL Kembali Pulih

Ahad, 18 Mac 2018 8:52 PM

KUALA LUMPUR: Semua perkhidmatan yang terjejas susulan kebakaran di stor barangan pakai buang Institut Perubatan Forensik Negara (IPFN), Hospital Kuala Lumpur (HKL) pada Sabtu, telah kembali pulih kecuali beberapa talian telefon yang sedang diselenggara.

Tengku Adnan Nafi Kadar Sewa PPR, PA Akan Dinaikkan

Ahad, 18 Mac 2018 1:56 PM

KUALA LUMPUR: Menteri Wilayah Persekutuan Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor menafikan dakwaan segelintir pihak bahawa kadar sewa unit Projek Perumahan Rakyat (PPR) dan Perumahan Awam (PA) di sekitar ibu negara akan dinaikkan.

Benarkah MH370 Ditemui Di 'Google Earth'?

Ahad, 18 Mac 2018 12:46 PM

PESAWAT penumpang MH370 yang hilang didakwa telah dikesan di Google Earth dalam keadaan berlubang ditembusi peluru, menurut satu teori luar biasa.

Krisis Air Ancam Kesihatan Awam

Ahad, 18 Mac 2018 8:03 AM

KUALA LUMPUR: Krisis bekalan air yang melanda beberapa kawasan di Selangor baru-baru ini boleh membawa ancaman yang serius kepada kesihatan awam, kata Presiden Sukarelawan Malaysia Isham Jalil.

Vaksin Di Hospital Kerajaan Dijamin Halal

Sabtu, 17 Mac 2018 9:28 PM

BALIK PULAU: Masyarakat khususnya ibu bapa tidak perlu bimbang tentang status vaksin yang diberikan kepada bayi dan kanak-kanak kerana semuanya dijamin halal termasuk vaksin bakteria difteria, kata Timbalan Menteri Kesihatan Datuk Seri Dr Hilmi Yahaya.

Kebakaran HKL: Mesyuarat Strategi Kontigensi Diadakan

Sabtu, 17 Mac 2018 8:31 PM

KUALA LUMPUR: Jabatan Kecemasan Hospital Kuala Lumpur (HKL) akan mengadakan mesyuarat “maklum balas” bersama pengurusan tertinggi HKL bagi menetapkan strategi kontingensi berhubung kebakaran di stor penyimpanan peralatan Jabatan Patologi di Insititut Forensik Perubatan Negara (IFPN) di HKL pada Sabtu.

  • Mukasurat 1 daripada 20

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan