Berita Semasa | Berita | mStar

Alahai Kambing Pun 'Pandu' Kereta

Jumaat, 23 Februari 2018 11:35 AM

KUALA PILAH: Situasi cemas apabila melihat seekor kambing betina terperangkap pada stereng kereta jenis Proton Saga di Kampung Gentam petang Khamis.

Misteri Kubur 'Menangis'

Jumaat, 23 Februari 2018 9:58 AM

BOTA: Kubur lama yang terletak di hadapan sebuah rumah di Kampung Aji Bota Kiri di sini pastinya menimbulkan pelbagai pertanyaan kepada sesiapa sahaja yang melihatnya. 

'Datin' Terlibat Jual Darjah Kebesaran Palsu

Jumaat, 23 Februari 2018 9:14 AM

KUANTAN: Polis menahan seorang wanita bergelar ‘Datin' kerana dipercayai terlibat dengan sindiket penawaran serta penjualan gelaran darjah kebesaran negeri Pahang yang tidak wujud menerusi laman sosial Facebook.

Cuti Luar Negara Bukit Aman Dibeku

Jumaat, 23 Februari 2018 8:28 AM

PETALING JAYA: Perjalanan ke luar negara untuk semua anggota PDRM telah dibekukan sebagai persediaan bagi pilihan raya umum akan datang, kata Pengarah Jabatan Pengurusan Bukit Aman.

SPR Tempah Dakwat Kekal Dari India

Jumaat, 23 Februari 2018 8:13 AM

PETALING JAYA: Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) telah membuat tempahan dengan sebuah syarikat di India untuk dakwat kekal yang akan dihantar "tidak lama lagi", yang menunjukkan satu lagi petanda bahawa pilihan raya umum bakal berlaku.

Kesesakan Campuran Trafik Antara Faktor Kemalangan

Khamis, 22 Februari 2018 9:42 PM

KUALA LUMPUR: Kesesakan teruk disebabkan oleh campuran lalu lintas di persimpangan dan lintasan berkemungkinan menjadi  antara faktor penyebab kemalangan jalan raya di negara ini.

Pemandu Degil, Penunggang Terpelanting

Khamis, 22 Februari 2018 6:17 PM

SIKAP tidak bertanggungjawab dan pentingkan diri pemandu sebuah kereta yang menukar laluan pada saat-saat akhir mengakibatkan seorang penunggang motosikal terjatuh dan terpelanting atas jalan raya di Danga Bay, Johor.

Setiausaha Umno Bahagian Seremban Meninggal Dunia

Khamis, 22 Februari 2018 5:49 PM

SEREMBAN: Setiausaha Umno  Bahagian Seremban, M. Rosli Alias, meninggal dunia akibat komplikasi jantung di Institut Jantung Negara (IJN) di ibu negara pada Khamis.

  • Mukasurat 1 daripada 25

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan