Berita Semasa | Berita | mStar

Kawalan keselamatan negara perlu diperketat

Ahad, 22 April 2018 10:38 AM

KUANTAN: Pas mengesa semua kawalan keselamatan, khususnya di pintu masuk negara diperketat susulan pembunuhan Imam Palestine, Dr Fadi M Albatsh.

Fadi Al Batsh hafiz al-Quran, istiqamah - Mufti WP

Sabtu, 21 April 2018 8:34 PM

KUALA LUMPUR: Kematian Imam Palestin, Dr. Fadi Al Batsh yang juga pensyarah sebuah universiti swasta di ibu negara akibat ditembak dua suspek dalam kejadian di hadapan Kondominium Idaman Puteri, Jalan Meranti, Medan Idaman Setapak, di sini, turut mendapat perhatian Mufti Wilayah Persekutuan, Datuk Dr Zulkifli Mohamad Al-Bakri.

Kegembiraan pelajar tahfiz berkelah bertukar tragedi

Sabtu, 21 April 2018 4:04 PM

BACHOK: Seorang pelajar meninggal dunia di hospital selepas dia diselamatkan daripada mati lemas ketika mandi bersama 40 pelajar lain di pantai berhampiran Kuala Kandis dekat sini, pagi Sabtu.

Janji taja kenduri kahwin

Sabtu, 21 April 2018 3:05 PM

KOTA BARU: Barisan Nasional (BN) Kota Bharu berjanji mengadakan 'bekwoh' (kenduri kahwin) dua kali setahun secara berkelompok untuk perkahwinan pertama membabitkan semua kaum sekiranya memenangi kerusi Parlimen dan Dewan Undangan Negeri (DUN) di sini pada PRU14.

Guan Eng sebak

Sabtu, 21 April 2018 2:56 PM

GEORGETOWN: Setiausaha Agung DAP, Lim Guan Eng sebak ketika mengucapkan terima kasih kepada semua Adun dan Ahli Parlimen parti itu yang tidak dipilih sebagai calon pada PRU14 ini.

  • Mukasurat 1 daripada 29

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan