Negara Terus Makmur Ialah Doa Dan harapan Hari Jadi Ke-57 Najib - Berita Semasa | mStar

Negara Terus Makmur Ialah Doa Dan harapan Hari Jadi Ke-57 Najib

Diterbitkan: Jumaat, 23 Julai 2010 12:00 AM

(Ubah saiz teks)

MIRI: Datuk Seri Najib Tun Razak berkata doa dan harapan hari jadi beliau ke-57 Jumaat ialah untuk melihat negara terus makmur.

Perdana Menteri berharap kerajaan dapat meneruskan usaha yang sempurna untuk terus menentukan keharmonian dan kesejahteraan rakyat dan negara.

"Hari jadi saya ialah soal peribadi saya tetapi yang penting sekali ialah doa dan harapan saya untuk negara akan terus makmur," katanya kepada pemberita selepas melancarkan Program Sentuhan Harapan Petronas di stesen servis Petronas Desa Senadin di sini Khamis.

Ketika melawat Long Banga di Baram, sebuah daerah pedalaman di Sarawak, sempena majlis pemimpin bersama rakyat pagi ini, beliau dikejutkan dengan kek hari jadi dari masyarakat Orang Ulu di sana.

Katanya sambutan hangat yang telah diberi kepada beliau merupakan satu petanda yang baik bahawa masyarakat tempatan amat mengharapkan kepemimpinan kerajaan yang sedia ada.

"Saya amat terharu atas sambutan hangat yang telah diberi kepada saya, terutamanya di Long Banga dan Pekan Bekenu di Sibuti kerana di kedua-dua tempat saya melihat masyarakat tempatan tampil ke hadapan dengan bilangan yang ramai,' katanya.

Najib turut menghadiri majlis pemimpin bersama rakyat di Bekenu dalam lawatan kerja seharinya ke bahagian Miri. - BERNAMA

   

iklan

Video

Khamis, 12 Julai 2018 1:05 PM

Lempang pelajar ikut suka hati

Selasa, 10 Julai 2018 6:39 PM

Nak 'gugur jantung' tengok pakcik ini memandu

Selasa, 10 Julai 2018 3:06 PM

Pengasuh pijak, hempas anak jagaan

Isnin, 9 Julai 2018 5:30 PM

Ragam si meow & bola!

Jumaat, 6 Julai 2018 5:39 PM

Tak sanggup tengok mayat mangsa kemalangan

Jumaat, 6 Julai 2018 12:48 PM

Durian buah untuk orang kaya?

Khamis, 5 Julai 2018 7:02 PM

Ngeri! Nampak kaki dalam beg baju

Kolumnis

iklan

Iklan