Mesyuarat Bahagian Lancar Walaupun Empat ADUN Gagal Hadir - Berita Semasa | mStar

Mesyuarat Bahagian Lancar Walaupun Empat ADUN Gagal Hadir

Diterbitkan: Isnin, 19 Julai 2010 12:00 AM

(Ubah saiz teks)

SETIU: Empat Anggota Dewan Undangan Negeri (ADUN) yang tidak hadir pada mesyuarat perwakilan Umno Bahagian Setiu Jumaat lepas tidak menjejaskan perjalanan mesyuarat itu, kata Ketua Umno bahagian tersebut Datuk Mohd Jidin Shafei.

Katanya mesyuarat itu berjalan dengan lancar apa lagi dengan kehadiran jawatankuasa dan perwakilan yang ramai.

"Cuma saya tidak boleh nak ulas ketidakhadiran keempat-empat ADUN berkenaan kerana mereka tidak memaklumkan kepada saya dan jawatankuasa, sebab kenapa mereka tidak hadir," katanya selepas melancarkan program Local Agenda 21 di sini pada Ahad.

Beliau yang juga anggota Parlimen Setiu berterima kasih kepada Timbalan Presiden Umno Tan Sri Muhyiddin Yassin yang merasmikan mesyuarat itu dan juga semua perwakilan Umno bahagian Setiu yang bertanggungjawab untuk melaksanakan tugas parti dengan menghadiri mesyuarat berkenaan.

Jelasnya, kesemua ADUN kawasan berkenaan juga tidak hadir pada mesyuarat bahagian itu tahun lalu.

Empat ADUN yang tidak hadir pada mesyuarat perwakilan bahagian itu ialah ADUN Langkap, Asha'ri Idris yang merupakan Timbalan Ketua Umno Bahagian Setiu, ADUN Permaisuri Abd Halim Jusoh (Naib Ketua), ADUN Batu Rakit, Khazan Che Mat (Ketua Pemuda) dan ADUN Jabi Ramlan Ali. - BERNAMA

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan