Impian hari jadi: Najib mahu lihat Malaysia lebih makmur dan bersatu - Berita Semasa | mStar

Impian hari jadi: Najib mahu lihat Malaysia lebih makmur dan bersatu

Diterbitkan: Khamis, 23 Julai 2009 12:00 AM

(Ubah saiz teks)

RAI..Perdana Menteri, Datuk Seri Mohd Najib Tun Razak memotong kek hari jadi beliau dalam satu majlis di hotel Marriot Putrajaya hari ini. 
Turut hadir, Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin dan Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat, Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil. Foto THE STAR Oleh: ROHAIZAT DARUS.
RAI..Perdana Menteri, Datuk Seri Mohd Najib Tun Razak memotong kek hari jadi beliau dalam satu majlis di hotel Marriot Putrajaya hari ini. Turut hadir, Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin dan Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat, Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil. Foto THE STAR Oleh: ROHAIZAT DARUS.

PUTRAJAYA: Datuk Seri Mohd Najib Tun Razak yang menyambut hari lahirnya yang ke-56 hari ini melahirkan harapan untuk melihat Malaysia dan rakyatnya hidup dalam suasana yang lebih makmur dan bersatu padu di bawah gagasan 1Malaysia.

Ketika ditemui media hari ini selepas merasmikan seminar ekonomi, Najib berkata hadiah yang paling bermakna buatnya ialah mahu melihat rakyat merasakan bahawa mereka turut menyumbang dan dihargai ke arah mencapai hasrat 1Malaysia seperti yang dilhamkannya itu.

Dalam sambutan ringkas berkenaan Perdana Menteri dihadiahkan sebiji kek hari jadi dan mereka yang hadir turut menyanyikan lagu 'selamat hari jadi'.

Antara yang hadir ialah Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin, menteri dan timbalan menteri serta menteri besar dan ketua menteri.

   

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan