Anak Raja Kamarul Bahrin selamat diijab kabul - Berita Semasa | mStar

Anak Raja Kamarul Bahrin selamat diijab kabul

Diterbitkan: Sabtu, 7 Mac 2009 12:00 AM

(Ubah saiz teks)

KUALA TERENGGANU: Anak kedua arkitek terkenal, Datuk Raja Kamarul Bahrin Shah, Raja Shahirah Aishah, 24, selamat diijabkabulkan dengan pasangannya Syarul Reza Abdul Aziz, 30, di Masjid Tengku Tengah Zaharah di sini malam ini.

Majlis akad nikah pasangan tersebut diadakan tepat pukul 9.30 malam tadi dengan dihadiri oleh 100 orang tetamu yang terdiri daripada sahabat handai dan saudara mara dari keduadua belah pengantin.

Majlis dimulakan dengan Jurunikah Negeri, M. Rozi Bidin membacakan khutbah nikah sebelum dituruti dengan majlis akad nikah yang dilakukan sendiri oleh bapa pengantin perempuan Raja Kamarul Bahrin.

Sebelum memulakan majlis akad nikah tersebut Raja Kamarul Bahrin kelihatan memeluk dan mencium anak perempuan tunggalnya itu hasil perkongsian hidup dengan warga Australia Jacqueline Pascarl-Gillespie.

Syarul Reza yang memakai baju Melayu serta samping songket serba putih sah menjadi suami Raja Shahirah selepas tiga kali lafaz.

Majlis bersanding kedua-dua pengantin dijadualkan berlangsung di Ariani Resort Merang petang ini.

Pengantin lelaki berasal dari Seksyen 8 Bandar Puncak Alam Selangor manakala pengantin perempuan dari Jalan Sultan Mahmud di sini. BERNAMA

   

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan