PAS Bertanding Lebih 130 Parlimen - Hadi

Isnin, 22 Januari 2018 10:00 AM

SHAH ALAM: PAS akan bertanding lebih daripada 130 kerusi Parlimen pada pilihan raya umum ke-14 (PRU14) bagi membolehkannya membentuk kerajaan jika memenangi pilihan raya umum yang akan diadakan pada bila-bila masa.

Johor Umum Enam Inisiatif Khas

Ahad, 21 Januari 2018 8:36 PM

JOHOR BAHRU: Kerajaan negeri Johor hari ini mengumumkan enam insentif khas untuk ketua kampung bagi membela kebajikan golongan berkenaan.


Nasihat Menteri Pendidikan Selaras Arahan JPA

Ahad, 21 Januari 2018 4:10 PM

PUTRAJAYA: Nasihat Menteri Pendidikan Datuk Seri Mahdzir Khalid berhubung penglibatan pegawai di Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM), Jabatan Pendidikan Negeri, Pejabat Pendidikan Daerah, pengetua, guru besar serta guru dalam politik kepartian pada majlis Perutusan Tahun Baharu 2018 KPM adalah selaras dengan arahan Jabatan Perkhidmatan Awam (JPA).

"Kemanusiaan" Tema Mural Terbesar Sarawak

Ahad, 21 Januari 2018 10:55 AM

SIBU: Bertemakan "Kemanusiaan", empat pelukis tempatan kini sedang giat menghasilkan lukisan dinding atau mural pada sebuah bangunan setinggi enam tingkat di sini.

Jangan Tular Video Lelaki Berlagak Wanita - Asyraf Wajdi

Ahad, 21 Januari 2018 8:24 AM

KOTA BHARU: Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Dr Asyraf Wajdi Dusuki meminta masyarakat supaya tidak menularkan video tidak bermanfaat termasuk perilaku sesetengah lelaki yang berlagak seperti wanita.

Lelaki Cuba Terjun Dari Pintu Gerbang

Sabtu, 20 Januari 2018 8:13 PM

KUCHING: Cubaan seorang lelaki untuk terjun dari pintu gerbang Kampung Muara Tebas dekat sini digagalkan sepasukan anggota Balai Bomba dan Penyelamat (BBP) Petra Jaya.

Patuhi Syarat Sebelum Kerja Di Luar Negara - Anifah

Sabtu, 20 Januari 2018 4:47 PM

PAPAR: Menteri Luar Datuk Seri Anifah Aman menasihatkan rakyat negara ini yang menerima tawaran kerja di luar negara supaya mendapatkan maklumat sahih termasuk syarat untuk bekerja di negara itu menerusi kedutaan negara tersebut di Malaysia atau Kedutaan Malaysia di negara terbabit.

  • Mukasurat 1 daripada 19

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan