Berita Semasa | Berita | mStar

Namewee Jawab Video Anjing

Sabtu, 17 Februari 2018 9:03 PM

SHAH ALAM: Selebriti kontroversi, Wee Meng Chee atau lebih dikenali sebagai Namewee tampil memberi penjelasan mengenai klip video terbarunya yang dikatakan menghina sensitiviti kaum dan agama di negara ini.

Perkhidmatan Teksi Helikopter Dilancar

Sabtu, 17 Februari 2018 7:21 PM

LANGKAWI: Pernahkah anda terfikir dengan hanya beberapa gerakan jari pada skrin telefon pintar anda boleh menempah perkhidmatan teksi helikopter untuk membawa anda ke destinasi yang anda mahukan?

Adun Gunung Semanggol Dah Boleh Gerak Tangan, Kaki

Sabtu, 17 Februari 2018 4:53 PM

IPOH: Keadaan kesihatan Ahli Dewan Undangan Negeri (Adun) Gunung Semanggol, Mohd Zawawi Abu Hassan menunjukkan perkembangan positif apabila sudah mampu menggerakkan tangan dan kaki, pada Jumaat.

Dinding Hotel Runtuh, 90 Penghuni Terpaksa Pindah

Sabtu, 17 Februari 2018 1:43 PM

KUANTAN: Seramai 90 penghuni  sebuah hotel di Bukit Tinggi Bentong dekat sini, terpaksa berpindah pada awal pagi Sabtu selepas sebahagian dinding hotel berkenaan runtuh.

Yakult Terus Lebar Sayap Pastikan Gaya Hidup Sihat

Sabtu, 17 Februari 2018 12:57 PM

PETALING JAYA: Minuman Probiotik Rasmi Institut Sukan Negara (ISN), Yakult Malaysia melancarkan trak bergeraknya dengan matlamat untuk menggalakkan gaya hidup sihat terutamanya di kawasan luar bandar.

Ahmad Zahid Tak Lupa Kawan Lama!

Sabtu, 17 Februari 2018 11:36 AM

BAGAN DATUK: Seperti tahun-tahun sudah, Timbalan Perdana Menteri Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi pada Sabtu meneruskan tradisi mengunjungi kediaman rakan karibnya Beh Song Wan bagi meraikan sambutan Tahun Baharu Cina di Taman Desa Bersatu, Hutan Melintang di sini.

  • Mukasurat 1 daripada 19

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan