UUM Tersenarai Universiti Terbaik Asia

Selasa, 17 Oktober 2017 2:47 PM

ALOR SETAR: Universiti UtaraMalaysia (UUM) terus meningkatkan kedudukannya apabila tersenarai dalam kalangan satu peratus  (1%) universiti terbaik di rantauAsia daripada 11,900 universiti yang ada.

Video Majlis Resepsi 'Tycoon' Air Asia Tular

Selasa, 17 Oktober 2017 2:30 PM

SELEPAS gambar majlis perkahwinan Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan Airasia, Tan Sri Tony Fernandes dan pasangannya tular, kini video pada majis resepsi beliau pula menjadi perhatian netizen.

Duit Ambil, Tiket Penerbangan Tak Beli!

Selasa, 17 Oktober 2017 2:11 PM

PETALING JAYA: Sekumpulan 47 individu yang mendakwa menjadi mangsa penipuan sebuah syarikat ejen pelancongan yang menguruskan pakej percutian mereka ke Turki baru-baru ini memberi tempoh tujuh hari kepada syarikat tersebut untuk memulangkan semula wang yang telah dibayar.

Tony Fernandes Pertahan Kru AirAsia

Selasa, 17 Oktober 2017 12:30 PM

PETALING JAYA: Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan AirAsia, Tan Sri Tony Fernandes melalui laman Twitternya mempertahankan tindakan kakitangannya ketika insiden penerbangan QZ535 dari Perth ke Denpasar.

Zamihan Mohon Maaf

Selasa, 17 Oktober 2017 11:46 AM

SHAH ALAM: Presiden Pertubuhan Ahli Sunnah Wal Jamaah Malaysia (Aswaja), Dr Zamihan Mat Zin memohon maaf terhadap Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah dan akur dengan pelucutan tauliahnya oleh baginda pada Isnin.

Bola-Bola Juga, Solat Tetap Ditunaikan

Selasa, 17 Oktober 2017 9:36 AM

IPOH: Penyokong termasuk mereka yang terlibat secara langsung pada perlawanan separuh akhir pertama Piala Malaysia antara Perak dan Johor Darul Ta’zim baru-baru ini tiada alasan untuk meninggalkan solat.

Najib: Deepavali Semarakkan Semangat Perpaduan

Selasa, 17 Oktober 2017 8:42 AM

PETALING JAYA: Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak mengucapkan Selamat Menyambut Deepavali kepada penganut agama Hindu dan berharap agar sambutan tahun ini menjadi perayaan yang bermakna buat seluruh rakyat Malaysia.

  • Mukasurat 1 daripada 21

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan