Berita Jenayah | Berita | mStar

Maut disimbah cuka getah

Sabtu, 21 April 2018 10:42 AM

JOHOR BAHRU: Seorang lelaki warga Indonesia ditemui mati di sebuah rumah kedai di Ulu Tiram dekat sini akibat disimbah cuka getah ketika bergelut dengan kekasihnya.

Empat ditahan susulan kematian sukarelawan

Rabu, 18 April 2018 9:08 PM

TERENGGANU: Empat anggota Jabatan Perlindungan Hidupan Liar dan Taman Negara (Perhilitan) Besut ditahan polis pada Rabu bagi membantu siasatan susulan kematian sukarelawan Perhilitan akibat terkena letupan senapang patah, Selasa.

Bertarung nyawa selamatkan wanita terjun jambatan

Rabu, 18 April 2018 6:17 PM

GEORGETOWN: Tindakan pantas seorang polis bantuan berjaya menyelamatkan seorang wanita berusia 28 tahun yang nekad terjun dari Jambatan Sultan Abdul Halim Muadzam Shah.

Suami minta rasuah, isteri menyamar penjawat awam

Selasa, 17 April 2018 7:48 PM

KOTA KINABALU: Sepasang suami isteri mengaku bersalah di Mahkamah Sesyen di sini Selasa masing-masing atas tuduhan meminta rasuah dan menyamar sebagai penjawat awam.

Wanita alami masalah pembelajaran hilang

Selasa, 17 April 2018 3:51 PM

MELAKA: Seorang wanita yang mengalami masalah pembelajaran hilang dari pusat pengajiannnya di Masjid Tanah sejak 10 April lepas setelah meminta kebenaran untuk pergi ke kedai berhampiran pusat pengajian itu.

Dadah RM8.7 juta dirampas

Sabtu, 14 April 2018 1:34 PM

KUALA LUMPUR: Polis menahan lapan individu termasuk dua wanita yang dipercayai anggota sindiket pengedaran dadah menerusi empat serbuan di sekitar ibu negara membabitkan rampasan dadah bernilai RM8.7 juta pada Rabu lepas.

  • Mukasurat 2 daripada 25

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan