Berita Jenayah | Berita | mStar

Anak maut bertembung jet ski dipandu ibu

Selasa, 12 Jun 2018 1:39 PM

GEORGETOWN: Seorang kanak-kanak maut selepas jet ski dinaikinya bersama seorang pengawal pantai bertembung dengan sebuah jet ski yang dipandu ibunya di pantai Batu Feringghi, malam Isnin.

Baju, duit raya musnah dalam kebakaran awal pagi

Ahad, 10 Jun 2018 4:39 PM

SUNGAI PETANI: Kegembiraan menyambut Hari Raya Aidilfitri yang berbaki lima hari lagi musnah apabila persiapan termasuklah baju, kuih raya dan duit raya, hangus dalam kebakaran yang membabitkan tiga premis kediaman dan sebuah kedai runcit, di Taman Sejati Indah, kira-kira 1.30 pagi Ahad.

Bayi baru lahir dalam kotak

Ahad, 10 Jun 2018 3:46 PM

JEMPOL: Seorang lelaki terkejut apabila menemui sebuah kotak mengandungi seorang bayi perempuan yang diletakkan ditembok rumahnya di Bandar Seri Jempol, di sini, Sabtu.


Mekanik bakar teman wanita kuat cemburu

Jumaat, 8 Jun 2018 5:04 PM

KLANG: Akibat tidak tahan dengan sikap cemburu teman wanita, seorang mekanik kereta sanggup memukul dan membakar pasangannya itu hidup-hidup dalam kejadian di sebuah rumah di Taman Andalas di sini, Khamis.


Jho Low

Singapura keluarkan waran tangkap terhadap Jho Low pada 2016

Jumaat, 8 Jun 2018 3:00 PM

SINGAPURA: Pihak berkuasa Singapura telah mengeluarkan waran tangkap terhadap Low Taek Jho atau Jho Low dan Tan Kim Loong pada April-Mei 2016 dan Notis Merah dikeluarkan oleh Polis Antarabangsa (Interpol) pada Oktober 2016 apabila Singapura mengemukakan permohonan, selepas mereka disyaki melakukan kesalahan di negara ini dan tidak dapat dikesan di sini.

Bayi 17 bulan hilang selepas rumah dipecah masuk

Khamis, 7 Jun 2018 2:59 PM

MUAR: Seorang bayi perempuan berusia 17 bulan hilang dipercayai diculik selepas sebuah kediaman di Kampung Parit Lanjut, Sungai Terap, di sini, dipecah masuk awal pagi Khamis.

Dakwaan Kadir Jasin disiasat

Khamis, 7 Jun 2018 12:46 PM

KUALA LUMPUR: Kenyataan Ketua Unit Media Majlis Penasihat Kerajaan, Datuk A Kadir Jasin disiasat berhubung tulisan di blognya berkaitan dakwaan RM256.9 juta dibelanjakan untuk Yang di-Pertuan Agong dalam tempoh 16 bulan.

  • Mukasurat 2 daripada 33

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan