MIC, PPP Buat Laporan Polis Terhadap Kenyataan Shahul Hameed

Rabu, 30 Julai 2014 4:40 PM

GEORGE TOWN: Tiga puluh wakil MIC, PPP dan beberapa pertubuhan bukan kerajaan Hindu pada Rabu membuat laporan polis terhadap seorang penceramah bebas kerana didakwa mengeluarkan kenyataan provokasi berunsur rasis semasa berceramah.

Budak 5 Tahun Dan Bapa Maut Kemalangan

Rabu, 30 Julai 2014 3:40 PM

TAWAU: Seorang bapa dan anak perempuannya yang berusia lima tahun maut apabila kenderaan yang dinaiki mereka bertembung dengan sebuah kenderaan lain di kilometer 21 Jalan Merotai-Bombalai dekat sini , Selasa.

Pelajar Mati Lemas Selepas Beraya Bersama Rakan

Rabu, 30 Julai 2014 10:58 AM

IPOH: Seorang pelajar tingkatan empat yang hilang ketika mandi di Sungai Perak pada Selasa di Kampung Tengah, dekat Kampung Gajah, di daerah Perak Tengah, kira-kira 75km dari sini, ditemui mati lemas pada Rabu.

Pemandu Maut, Bot Langgar Batang Kelapa

Selasa, 29 Julai 2014 9:15 PM

SETIU: Seorang pemandu bot maut selepas bot yang dipandunya terlanggar batang kelapa dalam kejadian berhampiran jeti Merang di sini, Selasa.

Pekerja Syarikat Balak Nyaris Maut Gajah Naik Minyak

Selasa, 29 Julai 2014 7:51 PM

JERANTUT: Dua pekerja syarikat pembalakan di Hutan Kampung Bukit Harimau nyaris maut apabila bangsal kongsi mereka dimusnah oleh sekumpulan gajah liar yang naik minyak, Isnin.

Lebih 20 Rumah Setinggan Terbakar Di Sepanggar

Selasa, 29 Julai 2014 7:45 PM

KOTA KINABALU: Kira-kira 200 orang hilang tempat tinggal apabila lebih kurang 25 buah rumah setinggan musnah dalam kebakaran di Kampung Gentisan, Sepanggar, dekat sini, Selasa.

Tiga Maut, Seorang Kanak-Kanak Hilang Kereta Jatuh Gaung, Sungai

Selasa, 29 Julai 2014 7:17 PM

TAWAU: Kemeriahan Aidilfitri bertukar suram apabila tiga sekeluarga maut, manakala seorang kanak-kanak lelaki berusia 19 bulan hilang selepas kereta yang dinaiki terbabas lalu terjatuh ke dalam gaung di Sungai Kakano, Batu 9, Jalan Kalabakan-Keningau, dekat sini, Isnin.

Wanita Kemboja Maut Dalam Nahas Selepas Beraya

Selasa, 29 Julai 2014 6:45 PM

SHAH ALAM: Seorang wanita Kemboja yang baru pulang berhari raya di Rembau, Negeri Sembilan maut selepas van dinaiki bersama lima anggota keluarganya terlibat dalam satu kemalangan di Kilometer 10.7 Lebuhraya Baru Lembah Klang (NKVE), di sini, petang semalam.

Dua Remaja Maut, Teksi Dinaiki Langgar Pokok

Ahad, 27 Julai 2014 2:03 PM

SEREMBAN: Tindakan remaja berusia 13 tahun memandu teksi milik bapanya tanpa pengetahuan keluarga berakhir dengan tragedi yang meragut nyawanya dan rakan berusia 15, apabila teksi itu terbabas dan melanggar pokok getah dalam kejadian di Jalan Gadong-LBJ dekat sini malam Sabtu.

  • Mukasurat 1 daripada 21

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan