Warga Asing Ditemui Mati Dipercayai Dibunuh

Sabtu, 2 Ogos 2014 2:24 PM

NIBONG TEBAL: Seorang warga asing ditemui mati dalam keadaan tertiarap di tepi jalan berhampiran pencawang elektrik di Tasek Chempedak, Simpang Ampat di sini pagi Sabtu.

Kondominium Mewah Jadi Premis Proses Syabu Terbongkar

Sabtu, 2 Ogos 2014 7:30 AM

KUALA LUMPUR: Kegiatan memproses dadah jenis syabu di Tingkat 21, Kondominium Midfields di Taman Sungai Besi di sini terbongkar selepas pasukan Jabatan Bomba dan Penyelamat bergegas ke unit itu selepas menerima panggilan kecemasan.

Mayat Dikerat Beberapa Bahagian Dalam Plastik Hitam Ditemui

Sabtu, 2 Ogos 2014 7:15 AM

KULAIJAYA: Pekerja PLUS Bhd yang melakukan rondaan di sepanjang Lebuhraya Utara-Selatan dikejutkan dengan penemuan mayat seorang lelaki yang dipercayai dikerat beberapa bahagian badan sebelum dibungkus secara berasingan dalam dua plastik hitam.

Polis Tahan Empat Suspek Kes Pukul Pelajar Warga Ireland

Jumaat, 1 Ogos 2014 10:03 PM

KOTA KINABALU: Polis menahan empat suspek lelaki tidak sampai 24 jam selepas mereka dipercayai mempunyai kaitan dalam kes pergaduhan memukul dua pelajar lelaki warga Ireland di sebuah pusat hiburan di Asia City di sini, awal pagi semalam.

Empat Suspek Disyaki Letup Mesin ATM Diberkas

Jumaat, 1 Ogos 2014 9:18 PM

SHAH ALAM: Empat suspek yang dipercayai meletupkan mesin juruwang automatik (ATM) di sebuah bank di Bukit Beruntung dekat sini Rabu lepas diberkas semalam.

Senapang Renjer Perhilitan Dicuri di Melaka

Jumaat, 1 Ogos 2014 9:11 PM

MELAKA: Selaras senapang patah milik seorang anggota renjer Jabatan Perhilitan Melaka hilang selepas kenderaan pacuan empat roda jabatan itu dipecah berhampiran Masjid Pengkalan Minyak hari ini.

Mogok Bas Kilang Hanya Merugikan Rakyat - SPAD

Jumaat, 1 Ogos 2014 3:27 PM

JOHOR BAHARU: Tindakan operator bas kilang yang mogok dan enggan masuk ke Singapura awal pagi ini adalah tindakan yang tidak munasabah dan hanya menyusahkan rakyat.

10 Lelaki Tetak 6 Pelanggan Siber Kafe

Jumaat, 1 Ogos 2014 3:13 PM

PETALING JAYA: Enam pelanggan sebuah siber kafe cedera parah selepas ditetak sekumpulan 10 lelaki di Taman Bayu Perdana Klang dekat sini awal pagi Khamis.

  • Mukasurat 1 daripada 22

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan