JJPTR: Tiga Dibebaskan Hari Ini

Selasa, 23 Mei 2017 12:48 PM

TAIPING: Tiga lelaki yang ditahan kerana disyaki terlibat dalam penipuan sindiket pelaburan JJ Poor To Rich (JJPTR) termasuk dalangnya dibebaskan pada Selasa dengan jaminan polis.

SPRM: Pembantu Kerani Ditahan Terlibat Rasuah

Isnin, 22 Mei 2017 6:55 PM

PETALING JAYA: Seorang lelaki yang merupakan bekas pembantu kerani di Bahagian Pemasaran dan Jualan, Putrajaya Holdings Sdn Bhd (PJH) ditahan Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM).

Lindung Pusat Judi: Reman Sembilan Individu Disambung Lima Hari

Isnin, 22 Mei 2017 2:56 PM

PUTRAJAYA: Tempoh reman sembilan individu termasuk dua ketua polis daerah dilanjutkan lima hari bermula esok bagi membantu siasatan kes rasuah berhubung kes mengutip wang daripada pengusaha pusat judi haram dan rumah urut di sekitar Melaka.

Tiga Lelaki Terlibat JJPTR Bebas Dengan Jaminan Polis

Ahad, 21 Mei 2017 7:37 PM

BUKIT MERTAJAM: Tiga lelaki yang ditahan kerana disyaki terlibat dalam penipuan sindiket pelaburan JJ Poor To Rich (JJPTR) termasuk dalangnya dibebaskan oleh Mahkamah Majistret Bukit Mertajam pada Ahad.

Remaja Lemas Di Sungai Tersat

Ahad, 21 Mei 2017 12:33 PM

HULU TERENGGANU: Keghairahan sekumpulan sahabat berkelah di Sungai Tersat, Hulu Terengganu berakhir dengan tragedi selepas seorang daripada mereka lemas pada Sabtu.

Polis Dedah Nama Suspek

Sabtu, 20 Mei 2017 9:07 PM

PETALING JAYA: Polis mendedahkan nama suspek yang melarikan diri daripada sebuah kereta polis di USJ Taipan ialah Wan Mokhta Zaimin dan berusia 32 tahun.

Suspek Lari, Polis Beli Ubat

Sabtu, 20 Mei 2017 5:34 PM

KUALA LUMPUR: Seorang suspek yang masih digari terlepas apabila dia melarikan diri dengan memandu kenderaan polis di Subang Jaya pada Jumaat malam.

  • Mukasurat 1 daripada 13

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan