Imigresen Perlis Berkas 86 Pati Dari Lima Negara

Selasa, 23 September 2014 10:29 PM

KANGAR: Sebanyak 86 pendatang asing tanpa izin (PATI) termasuk seorang kanak-kanak perempuan berusia lima tahun dari lima negara diberkas dalam operasi bersepadu di Seriab di sini, Selasa.


Maritim Malaysia Berkas Enam Warga Thai Usaha Bot Nelayan

Selasa, 23 September 2014 6:21 PM

KUALA PERLIS: Lima awak-awak dan seorang tekong sebuah bot ikan warga Thailand ditahan Agensi Penguatkuasaan Maritim Malaysia (Maritim Malaysia) Wilayah Maritim Utara di perairan Kuala Perlis, Isnin.

Jurukamera RTM Buat Laporan Polis Dikasari Pegawai Kastam

Selasa, 23 September 2014 6:13 PM

KUALA LUMPUR: Jurukamera Radio Televisyen Malaysia (RTM) Lutin Ahmad, 39, yang didakwa dikasari seorang pegawai Jabatan Kastam Diraja Malaysia (JKDM) di Kompleks Mahkamah Jalan Duta pada Isnin, membuat laporan di Ibu Pejabat Polis Daerah Sentul di sini Selasa.


Bayi Perempuan Lapan Bulan Parah Digigit Biawak

Selasa, 23 September 2014 3:54 PM

KUANTAN: Seorang bayi perempuan berusia lapan bulan parah di bahagian muka dan kepala selepas digigit seekor biawak besar di kuarters pekerja Berjaya Resort Tioman, pagi Isnin.

'Kastam' Maut Ditembak, Rakan Parah

Selasa, 23 September 2014 11:26 AM

TASEK GELUGOR: Seorang lelaki maut, manakala rakannya parah apabila ditembak ketika berada di sebuah rumah untuk menjalankan upacara sembahyang kematian di Tingkat Selamat 2, Kampung Selamat di sini malam Isnin.


bot tenggelam

14 Pati Ditahan Di Perairan Pulau Mataking

Isnin, 22 September 2014 6:22 PM

SEMPORNA: Pasukan Polis Marin (PPM) menahan 14 pendatang tanpa izin (PATI) ketika cuba masuk ke daerah ini dalam dua operasi di perairan Pulau Mataking, Ahad.

  • Mukasurat 1 daripada 15

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan