Polis Tahan Empat Lelaki Disyaki Tanam Pokok Ganja

Khamis, 2 Oktober 2014 10:04 PM

SHAH ALAM: Polis Selangor memberkas seorang guru dan tiga rakannya kerana disyaki menanam 31 pohon pokok ganja di belakang sebuah rumah di Kampung Melayu di Sungai Buloh, Selasa lepas.

Pelajar Tahun Enam SK Ansip Koma Terjatuh Dari Siling Sekolah

Khamis, 2 Oktober 2014 7:56 PM

KOTA KINABALU: Seorang murid Tahun 6 koma, selepas dipercayai terjatuh dari siling bahagian luar sebuah bilik darjah di tingkat dua salah satu blok bangunan Sekolah Kebangsaan Ansip, Keningau kira-kira 131 km dari sini pagi Khamis. 

Lagi Makmal Dadah Di P Pinang Diserbu

Khamis, 2 Oktober 2014 2:45 PM

GEORGE TOWN: Polis membongkar sebuah makmal memproses dadah berikutan penahanan dua lelaki dalam serbuan di sebuah apartment di Lorong Bidor, di sini, Khamis.

Peniaga Ikan Kena Samun RM43,000

Khamis, 2 Oktober 2014 2:34 PM

KUANTAN: Seorang wanita peniaga ikan kerugian wang tunai RM43,000 dan barangan berharga selepas rumahnya di Desa Perpat, Kuala Rompin, disamun tiga lelaki bersenjatakan parang awal pagi Khamis.

Kanak-Kanak 9 Tahun Hilang Lima Jari Akibat Main Mercun

Rabu, 1 Oktober 2014 9:26 PM

KUANTAN: Gara-gara bermain mercun yang dijumpai di luar rumah, seorang kanak-kanak lelaki hilang lima jari tangan kirinya apabila mercun tersebut meletup ketika sedang memegangnya, Selasa.

Mesin Godam ATM: Polis Siasat Bank, Vendor Terbabit

Rabu, 1 Oktober 2014 7:47 PM

KUALA LUMPUR: Polis sedang menyiasat kemungkinan pembabitan kakitangan bank dan vendor Mesin Teler Automatik (ATM) dalam kes mesin ATM digodam melibatkan empat bank di ibu negara, Melaka, Johor dan Selangor baru-baru ini.


Lima Murid Sekolah Agama Parah Van Langgar Pokok

Rabu, 1 Oktober 2014 6:09 PM

ALOR GAJAH: Lima murid sebuah sekolah agama Jabatan Agama Islam Melaka (JAIM) parah apabila van yang dinaiki terbabas lalu melanggar sebatang pokok di Lebuh Alor Gajah-Melaka Tengah-Jasin (AMJ) berhampiran Kampung Sungai Petai, di sini, petang Rabu.

  • Mukasurat 1 daripada 21

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan