Peras Ugut, Dua Konstabel Polis Ditahan

Jumaat, 29 Ogos 2014 11:51 PM

KUALA LUMPUR: Polis menahan dua anggota polis berpangkat konstabel di Taman Connaught, Cheras, pada Khamis kerana disyaki memeras ugut.

Anggota PPS Akan Ditangkap Jika Teruskan Aktiviti

Jumaat, 29 Ogos 2014 10:25 PM

KUALA LUMPUR: Polis akan mengambil tindakan menangkap anggota Pasukan Peronda Sukarela (PPS) Pulau Pinang sekiranya mereka meneruskan aktiviti pertubuhan haram itu.

Lanun Rampas Kapal Tangki Thai Di Pantai Timur

Jumaat, 29 Ogos 2014 5:45 PM

KUALA LUMPUR: Sekumpulan lanun bersenjata menawan sebuah kapal tangki Thai di pantai timur Malaysia dan mengepam minyak keluar daripada kapal tersebut, kata Biro Maritim Antarabangsa pada Jumaat.

Belum Ada Bukti Wanita Malaysia Sertai Isis - Wan Junaidi

Jumaat, 29 Ogos 2014 5:41 PM

KUCHING:Timbalan Menteri Dalam Negeri, Datuk Wan Junaidi Tuanku Jaafar berkata setakat ini belum ada bukti yang menunjukkan wanita Malaysia menyertai kumpulan militan Negara Islam Iraq dan Syria (Isis).

Wanita Filipina Ditahan Di KLIA Miliki 3 Kg Syabu

Jumaat, 29 Ogos 2014 4:30 PM

KUALA LUMPUR: Seorang wanita Filipina ditahan di Lapangan Terbang Antarabangsa KL (KLIA) kerana memiliki syabu seberat 3.1 kilogram pada Khamis untuk dipasarkan di negara ini.

Dua Beradik Hilang Dikhuatiri Lemas Di Sungai Perak

Jumaat, 29 Ogos 2014 3:36 PM

SUNGAI SIPUT: Dua beradik hilang dan dikhuatiri lemas ketika mandi bersama-sama rakan mereka di Sungai Perak berhampiran Batu Musafat, Bekut di sini semalam dan usaha mencari diteruskan, Jumaat.

  • Mukasurat 1 daripada 21

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan