Bayi Dibuang Atas Bumbung

Isnin, 21 April 2014 10:55 AM

SANDAKAN: Lagi kes buang bayi. Kali ini ada individu sanggup memanjat bumbung rumah seorang pesara kerajaan melalui tangki air yang terletak di bahagian belakang kediamannya semata-mata untuk tujuan itu.

Bas Jatuh Gaung, Penumpang Selamatkan Diri Ikut Tingkap

Isnin, 21 April 2014 9:27 AM

KUANTAN: Seorang pelancong Singapura terpaksa bertarung nyawa untuk menyelamatkan diri dengan keluar menerusi cermin tingkap bas yang pecah apabila bas persiaran yang dinaikinya terjunam ke dalam gaung di KM 70, Jalan Kuantan-Segamat, di sini, petang Ahad.

Pesawah Temui Mayat 'Berkafan' Di Bendang

Ahad, 20 April 2014 8:43 PM

ALOR SETAR: Seorang pesawah yang mahu membersihkan bendangnya di Kampung Tuba, Pokok Sena dekat sini pada Ahad, terkejut apabila objek yang ditarik keluar dari petak sawah menggunakan cangkul merupakan mayat seorang lelaki.

Kilang Proses Sarung Getah Terbakar

Ahad, 20 April 2014 6:45 PM

SEPANG: Hampir keseluruhan gudang penyimpanan barang sebuah kilang memproses sarung tangan getah untuk kegunaan perubatan, musnah dalam kebakaran di kawasan perusahaan Bandar Baru Salak Tinggi pada Ahad.

Pegawai TUDM Ditahan Di AS Cuba Seludup Pistol

Ahad, 20 April 2014 6:14 PM

KOTA KINABALU: Seorang pegawai Tentera Udara Diraja Malaysia (TUDM) yang ditahan kerana cuba menyeludup sepucuk pistol dari Amerika Syarikat ke Kuala Lumpur akan berhadapan dengan undang-undang negara itu bagi kesalahan penyeludupan senjata api.

  • Mukasurat 1 daripada 11

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan