Tiga Lagi ATM Digodam Di KL, Melaka

Selasa, 30 September 2014 7:01 PM

KUALA LUMPUR: Kes menggodam mesin pengeluaran wang automatik (ATM) terus menggemparkan negara ini apabila tiga lagi bank pada petang Selasa dilaporkan menjadi mangsa rompakan terbaharu didalangi sindiket warga Amerika Latin itu.

Pasangan Kekasih Direman Tujuh Hari Bantu Kes Penemuan Mayat Kanak-Kanak

Selasa, 30 September 2014 5:32 PM

BUKIT MERTAJAM: Sepasang kekasih direman tujuh hari bagi membantu siasatan berhubung penemuan mayat kanak-kanak lelaki berusia lima tahun, yang dipercayai dibunuh dan dibuang dalam semak berhampiran ladang sawit di Kampung Tongkang, Permatang Tinggi di sini, Isnin.

Polis Lancar 'Ops Albatross' Banteras Penjenayah Kes Godam Mesin ATM

Selasa, 30 September 2014 5:08 PM

KUALA LUMPUR: Polis melancarkan operasi khas 'Ops Albatross' untuk mengesan dan memberkas penjenayah yang terlibat dalam beberapa siri insiden penggodaman Mesin Juruwang Automatik (ATM), menggunakan kaedah menyuntik virus malware, 'ulssm.exe' bagi menipu sistem pengkomputeran bank.

atm

10 Mesin ATM Digodam Didedah

Selasa, 30 September 2014 3:33 PM

PETALING JAYA: Polis Selangor mengesahkan insiden 10 mesin juruwang automatik (ATM) telah digodam dengan kerugian yang dilaporkan di negeri ini melebihi RM1,736, 710.

Ketua Umno Bahagian Di Sabah Ditahan SPRM

Selasa, 30 September 2014 3:21 PM

PETALING JAYA: Seorang pemimpin Umno bahagian di Sabah ditahan oleh Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) untuk siasatan ke atas dakwaan pecah amanah (CBT) melibatkan perlanggaran wang RM300 juta.

30 Anggota PPS Dilanjutkan Tempoh Ikat Jamin

Selasa, 30 September 2014 9:54 AM

GEORGE TOWN: Kira-kira 30 anggota Pasukan Peronda Sukarela (PPS) Pulau Pinang hadir ke Ibu Pejabat Polis Daerah Timur Laut Pulau Pinang pada Selasa untuk dilanjutkan tempoh ikat jamin.

Ibu Dakwa Tidak Sengaja Pukul Anak Hingga Mati

Selasa, 30 September 2014 7:50 AM

BUKIT MERTAJAM: Mayat seorang kanak-kanak lelaki berusia lima tahun yang dipercayai dibunuh ditemui dalam kawasan semak berhampiran ladang sawit di Kampung Tongkang, Permatang Tinggi di sini, Isnin.

  • Mukasurat 1 daripada 19

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan