Dua Remaja Maut, Teksi Dinaiki Langgar Pokok

Ahad, 27 Julai 2014 2:03 PM

SEREMBAN: Tindakan remaja berusia 13 tahun memandu teksi milik bapanya tanpa pengetahuan keluarga berakhir dengan tragedi yang meragut nyawanya dan rakan berusia 15, apabila teksi itu terbabas dan melanggar pokok getah dalam kejadian di Jalan Gadong-LBJ dekat sini malam Sabtu.

Bayi Meninggal Dunia Tercampak Keluar Dari Kereta

Sabtu, 26 Julai 2014 10:54 AM

KUALA TERENGGANU: Seorang bayi berusia lima bulan meninggal dunia selepas tercampak keluar dari kereta dalam kemalangan di KM110, Jalan Jerangau-Jabor berhampiran Ladang Espek Risda, Bandar Al Muktaffi Billah Shah, Dungun, tengah hari Jumaat.

Elak Kunjungi Betong - KPN

Jumaat, 25 Julai 2014 11:00 PM

KUALA LUMPUR: Polis menasihatkana orang ramai supaya mengelakkan diri daripada menuju ke wilayah Betong, dalam masa terdekat, berikutan insiden pengeboman di sana, petang Jumaat.

Bayi Maut Tercampak Dari Kereta

Jumaat, 25 Julai 2014 8:52 PM

KUALA TERENGGANU: Seorang bayi berusia lima bulan maut selepas tercampak keluar dari kereta yang dipandu ibu saudaranya di Km 110, Jalan Jerangau-Jabor dekat Ladang Espek Risda, Bandar Al Muktaffi Billah Shah, Dungun tengah hari Jumaat.


Dua Kilang Di Desa Tun Razak Hangus Dalam Kebakaran

Jumaat, 25 Julai 2014 7:05 AM

KUALA LUMPUR: Dua buah kilang melibatkan kilang pembuat pakaian dan barangan alat gantian kenderaan di Desa Tun Razak di sini kerugian jutaan ringgit apabila hangus dijilat api dalam satu kebakaran pada Khamis malam.

  • Mukasurat 1 daripada 20

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan