Kanak-Kanak 9 Tahun Hilang Lima Jari Akibat Main Mercun

Rabu, 1 Oktober 2014 9:26 PM

KUANTAN: Gara-gara bermain mercun yang dijumpai di luar rumah, seorang kanak-kanak lelaki hilang lima jari tangan kirinya apabila mercun tersebut meletup ketika sedang memegangnya, Selasa.

Mesin Godam ATM: Polis Siasat Bank, Vendor Terbabit

Rabu, 1 Oktober 2014 7:47 PM

KUALA LUMPUR: Polis sedang menyiasat kemungkinan pembabitan kakitangan bank dan vendor Mesin Teler Automatik (ATM) dalam kes mesin ATM digodam melibatkan empat bank di ibu negara, Melaka, Johor dan Selangor baru-baru ini.


Lima Murid Sekolah Agama Parah Van Langgar Pokok

Rabu, 1 Oktober 2014 6:09 PM

ALOR GAJAH: Lima murid sebuah sekolah agama Jabatan Agama Islam Melaka (JAIM) parah apabila van yang dinaiki terbabas lalu melanggar sebatang pokok di Lebuh Alor Gajah-Melaka Tengah-Jasin (AMJ) berhampiran Kampung Sungai Petai, di sini, petang Rabu.

Bekas Ketua Balai Polis Ditahan Kerana Curi Barang Kes

Rabu, 1 Oktober 2014 12:59 PM

KUANTAN: Bekas Ketua Balai Ibu pejabat Polis Daerah (IPD) Bera bersama empat lelaki ditahan polis malam tadi kerana mencuri barang kes yang diletakkan di luar stor barang kes IPD itu.

Penduduk Panik, Letupan Kuat Berulang Seperti Perang

Rabu, 1 Oktober 2014 11:02 AM

KOTA KINABALU: Penduduk Taman Cerah Menggatal di sini dikejutkan dengan bunyi letupan berulang seperti berlaku peperangan apabila sebuah bengkel kenderaan berat terbakar pada Selasa malam.

Polis Sarawak Pantau Rapat ATM

Rabu, 1 Oktober 2014 10:43 AM

KUCHING: Anggota Polis Sarawak diarahkan untuk memantau, meronda dan memeriksa premis yang menyediakan kemudahan mesin juruwang automatik (ATM) bagi mengelak kejadian menggodam mesin tersebut di negeri ini.

952 Peruncit Jual Rokok Seludup Ditahan

Rabu, 1 Oktober 2014 8:00 AM

KUALA LUMPUR: Kastam Diraja Malaysia menahan 952 peruncit yang menjual rokok seludup dan merampas 190 juta batang rokok dalam Ops Outlet yang dijalankan di seluruh negara bermula 2 Januari hingga 12 Ogos tahun ini.

  • Mukasurat 1 daripada 20

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan