Pesawah Temui Mayat 'Berkafan' Di Bendang

Ahad, 20 April 2014 8:43 PM

ALOR SETAR: Seorang pesawah yang mahu membersihkan bendangnya di Kampung Tuba, Pokok Sena dekat sini pada Ahad, terkejut apabila objek yang ditarik keluar dari petak sawah menggunakan cangkul merupakan mayat seorang lelaki.

Kilang Proses Sarung Getah Terbakar

Ahad, 20 April 2014 6:45 PM

SEPANG: Hampir keseluruhan gudang penyimpanan barang sebuah kilang memproses sarung tangan getah untuk kegunaan perubatan, musnah dalam kebakaran di kawasan perusahaan Bandar Baru Salak Tinggi pada Ahad.

Pegawai TUDM Ditahan Di AS Cuba Seludup Pistol

Ahad, 20 April 2014 6:14 PM

KOTA KINABALU: Seorang pegawai Tentera Udara Diraja Malaysia (TUDM) yang ditahan kerana cuba menyeludup sepucuk pistol dari Amerika Syarikat ke Kuala Lumpur akan berhadapan dengan undang-undang negara itu bagi kesalahan penyeludupan senjata api.

gambar hiasan dadah

88 Ditahan Ketika Berpesta Di Inap Desa

Ahad, 20 April 2014 4:10 PM

GEORGE TOWN: Seramai 88 individu termasuk 38 wanita ditahan ketika meraikan pesta hari jadi dalam keadaan mabuk dan khayal di sebuah banglo yang dijadikan inap desa di Jalan Masjid Negeri, di sini awal pagi Ahad.

Bom Lama Disangka Besi Buruk

Sabtu, 19 April 2014 11:29 PM

KEMAMAN: Seorang pemandu jengkaut terkejut setelah mengetahui sebutir bom lama yang dijumpainya di sebuah kawasan belukar di Kampung Seri Bandi, dekat sini, pada petang Khamis sebenarnya masih aktif.

Lelaki Ditahan Cuba Seludup Petrol Subsidi

Jumaat, 18 April 2014 5:43 PM

BUKIT KAYU HITAM: Unit Pencegahan Penyeludupan (UPP) merampas 27,000 liter petrol bersubsidi yang dipercayai cuba diseludup serta menahan seorang lelaki di Km 7, Lebuh Raya Utara-Selatan di sini.

  • Mukasurat 1 daripada 42

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan