Pembantu Warden Pukul Pelajar Ada Rekod Jenayah

Ahad, 23 April 2017 6:27 PM

JOHOR BAHRU: Pembantu warden sebuah madrasah tahfiz dekat Kota Tinggi yang kini direman sehingga Rabu ini bagi membantu siasatan kes pukul pelajar madrasah tersebut memiliki satu rekod jenayah lampau.

Tiada Pelajar Terlibat Kongsi Gelap Di Terengganu - Pengarah

Ahad, 23 April 2017 5:58 PM

KUALA TERENGGANU: Tiada pelajar di Terengganu yang terlibat dalam mana-mana kumpulan kongsi gelap atau gangsterism setakat ini, demikian tegas Pengarah Jabatan Pendidikan Negeri Terengganu (JPNT), Shafruddin Ali Hussin.

31 Pengunjung Pusat Hiburan Ditahan Positif Dadah

Ahad, 23 April 2017 3:15 PM

GEORGE TOWN: Seramai 31 pengunjung pusat hiburan yang sedang khayal dan leka menari di sebuah pusat hiburan di sini ditahan selepas didapati positif dadah dalam Operasi Khas Pusat Hiburan, awal pagi Sabtu.

Dua Pelajar UMS Maut Kereta Rempuh Pokok

Ahad, 23 April 2017 12:42 PM

KOTA KINABALU: Dua pelajar Universiti Malaysia Sabah (UMS) maut dalam kemalangan selepas kereta yang dinaiki mereka merempuh sebatang pokok di jalan di Likas, awal pagi Ahad.

Tujuh DIcekup Leka Berjudi Sabung Ayam

Ahad, 23 April 2017 11:40 AM

MIRI: Polis menahan tujuh lelaki termasuk seorang warga Indonesia kerana dipercayai terlibat dalam kegiatan sabung ayam di kawasan lapang di Kampung Pelapi, Bekenu, petang Sabtu.

Reman Wanita Langgar Polis Dilanjut Empat Hari

Ahad, 23 April 2017 9:32 AM

ALOR SETAR: Pemandu wanita yang terbabit dalam kemalangan yang mengorbankan Ketua Bahagian Siasatan Jenayah Narkotik Daerah Baling dan isterinya, di Kampung Teluk Teduri, Jalan Baru Kupang-Baling, Selasa lepas, direman empat hari lagi.

Pelajar Dipercayai Dipukul Warden Kini Koma

Sabtu, 22 April 2017 10:04 PM

JOHOR BAHRU: Seorang pelajar lelaki, dari madrasah swasta yang kisah kedua kakinya hitam dipercayai akibat dipukul warden dan menjadi viral di media sosial sejak Jumaat, disahkan koma, Sabtu.


Enam Ditahan Bantu Kes Tembak Rumah Sami

Sabtu, 22 April 2017 9:44 PM

GEORGE TOWN: Enam lelaki termasuk seorang remaja ditahan bagi membantu siasatan berhubung kejadian seorang penunggang motosikal melepaskan tiga das tembakan ke arah rumah seorang sami di Air Itam di sini, malam Jumaat.

Warga Emas Maut Kereta Dihempap Pokok

Sabtu, 22 April 2017 8:08 PM

IPOH: Seorang wanita warga emas maut selepas kereta dinaikinya dihempap sebatang pokok yang tumbang ketika melalui Jalan Sultan Nazrin Shah, berhadapan sebuah hotel di sini, Sabtu.


  • Mukasurat 1 daripada 15

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan