Pemandu Maut, Bot Langgar Batang Kelapa

Selasa, 29 Julai 2014 9:15 PM

SETIU: Seorang pemandu bot maut selepas bot yang dipandunya terlanggar batang kelapa dalam kejadian berhampiran jeti Merang di sini, Selasa.

Pekerja Syarikat Balak Nyaris Maut Gajah Naik Minyak

Selasa, 29 Julai 2014 7:51 PM

JERANTUT: Dua pekerja syarikat pembalakan di Hutan Kampung Bukit Harimau nyaris maut apabila bangsal kongsi mereka dimusnah oleh sekumpulan gajah liar yang naik minyak, Isnin.

Lebih 20 Rumah Setinggan Terbakar Di Sepanggar

Selasa, 29 Julai 2014 7:45 PM

KOTA KINABALU: Kira-kira 200 orang hilang tempat tinggal apabila lebih kurang 25 buah rumah setinggan musnah dalam kebakaran di Kampung Gentisan, Sepanggar, dekat sini, Selasa.

Tiga Maut, Seorang Kanak-Kanak Hilang Kereta Jatuh Gaung, Sungai

Selasa, 29 Julai 2014 7:17 PM

TAWAU: Kemeriahan Aidilfitri bertukar suram apabila tiga sekeluarga maut, manakala seorang kanak-kanak lelaki berusia 19 bulan hilang selepas kereta yang dinaiki terbabas lalu terjatuh ke dalam gaung di Sungai Kakano, Batu 9, Jalan Kalabakan-Keningau, dekat sini, Isnin.

Wanita Kemboja Maut Dalam Nahas Selepas Beraya

Selasa, 29 Julai 2014 6:45 PM

SHAH ALAM: Seorang wanita Kemboja yang baru pulang berhari raya di Rembau, Negeri Sembilan maut selepas van dinaiki bersama lima anggota keluarganya terlibat dalam satu kemalangan di Kilometer 10.7 Lebuhraya Baru Lembah Klang (NKVE), di sini, petang semalam.

Dua Remaja Maut, Teksi Dinaiki Langgar Pokok

Ahad, 27 Julai 2014 2:03 PM

SEREMBAN: Tindakan remaja berusia 13 tahun memandu teksi milik bapanya tanpa pengetahuan keluarga berakhir dengan tragedi yang meragut nyawanya dan rakan berusia 15, apabila teksi itu terbabas dan melanggar pokok getah dalam kejadian di Jalan Gadong-LBJ dekat sini malam Sabtu.

Bayi Meninggal Dunia Tercampak Keluar Dari Kereta

Sabtu, 26 Julai 2014 10:54 AM

KUALA TERENGGANU: Seorang bayi berusia lima bulan meninggal dunia selepas tercampak keluar dari kereta dalam kemalangan di KM110, Jalan Jerangau-Jabor berhampiran Ladang Espek Risda, Bandar Al Muktaffi Billah Shah, Dungun, tengah hari Jumaat.

Elak Kunjungi Betong - KPN

Jumaat, 25 Julai 2014 11:00 PM

KUALA LUMPUR: Polis menasihatkana orang ramai supaya mengelakkan diri daripada menuju ke wilayah Betong, dalam masa terdekat, berikutan insiden pengeboman di sana, petang Jumaat.

  • Mukasurat 1 daripada 20

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan