Hanya 26 Laras Senjata Api Rela Hilang - KPN

Ahad, 26 Mac 2017 6:43 PM

MELAKA: Polis Diraja Malaysia (PDRM) mengesahkan hanya 26 laras senjata api milik Jabatan Sukarelawan Malaysia (Rela) dikesan hilang sejak awal bulan ini selepas semakan semula dilakukan, kata Ketua Polis NegaraTan Sri Khalid Abu Bakar.

Pekerja Nepal Maut Jatuh Atas Gondola Mungkin Bunuh Diri - Polis

Sabtu, 25 Mac 2017 8:39 PM

PUTRAJAYA: Polis tidak menolak kemungkinan pekerja warga Nepal yang maut setelah terjatuh di atas gondola dan menghempap pekerja warga Bangladesh di dalamnya di satu tapak pembinaan di Presint 7 di sini, pada Jumaat, berniat membunuh diri.

Keluarga Nik Aziz Buat Laporan Polis Terhadap Amanah

Sabtu, 25 Mac 2017 5:32 PM

KOTA BARU: Ahli keluarga bekas Mursyidul Am Pas, Allahyarham Datuk Nik Abdul Nik Mat pada Sabtu membuat laporan polis terhadap Parti Amanah Negara (Amanah) berhubung penganjuran satu seminar oleh parti itu yang menggunakan nama Nik Abdul Aziz.

Siasatan Kes Culik Suri Rumah Hampir Siap - Polis Johor

Sabtu, 25 Mac 2017 2:49 PM

JOHOR BARU: Siasatan terhadap 13 individu yang ditahan berhubung kes penculikan seorang suri rumah di sini baru-baru ini hampir lengkap, kata Timbalan Ketua Polis Johor Datuk Mohd Zakaria Ahmad.

Rancangan Daesh Letup Balai Polis Tapah Gagal

Sabtu, 25 Mac 2017 9:01 AM

KUALA LUMPUR: Bahagian Anti-Pengganas, Cawangan Khas Bukit Aman berjaya memberkas seorang pembantu kedai makan yang disyaki terlibat dengan kegiatan militan Daesh untuk melancarkan serangan ke atas balai polis di Tapah, Perak selepas suspek dipercayai menghubungi anggota Daesh di Indonesia bagi mendapatkan bahan-bahan letupan yang akan digunakan dalam serangan itu.

Daesh: Guru Sekolah Rendah Antara 9 Ditahan - KPN

Jumaat, 24 Mac 2017 4:55 PM

KUALA LUMPUR: Sembilan lelaki termasuk seorang guru sekolah rendah yang disyaki terbabit dengan kegiatan militan Daesh ditahan di beberapa lokasi dalam negara antara 15 Mac hingga Selasa lepas.

10 Rumah Hangus Di Port Dickson

Jumaat, 24 Mac 2017 7:58 AM

PORT DICKSON: Sebanyak 10 buah rumah termasuk sebuah rumah kedai musnah dalam kebakaran di Kampung Air Meleleh, di sini, tengah malam Khamis.

  • Mukasurat 1 daripada 14

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan