Penoreh Getah Ditemui Mati Dibunuh

Isnin, 15 September 2014 8:55 AM

TAMPIN: Seorang penoreh getah ditemui mati dalam keadaan berlumuran darah disyaki dibunuh di sebuah kebun getah di Ladang 300 Ekar, Air Kuning Selatan dekat sini, pagi Ahad.

Dua Wanita Maut Dalam Kemalangan Dekat R&R Sungai Perak

Ahad, 14 September 2014 11:51 PM

IPOH: Dua wanita maut manakala lapan yang lain cedera ringan selepas kenderaan yang mereka naiki dirempuh sebuah kenderaan lain di Kilometer 249.2 Lebuhraya Utara-Selatan, arah selatan, awal pagi Ahad.

UPSR Bocor: Individu Terlibat Tidak Akan Dilindungi

Ahad, 14 September 2014 8:30 PM

BUTTERWORTH: Polis tidak akan sekali-kali melindungi mana-mana individu mahupun pegawai kanan yang terlibat dalam kes kebocoran soalan peperiksaan Ujian Pencapaian Sekolah Rendah (UPSR) bagi mata pelajaran Sains dan Bahasa Inggeris, kata Menteri Dalam Negeri Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi.

UPSR: Polis Tahan Empat Guru Di P.Pinang, Perak

Ahad, 14 September 2014 7:07 PM

KUALA LUMPUR: Polis menahan empat guru dalam serbuan di Pulau Pinang dan Parit Buntar, Perak pada Ahad berhubung kes kebocoran soalan peperiksaan Ujian Pencapaian Sekolah Rendah (UPSR) bagi mata pelajaran Sains dan Bahasa Inggeris.

Suami Isteri Nyaris Maut Dalam Kebakaran

Ahad, 14 September 2014 6:13 PM

IPOH: Sepasang suami isteri nyaris maut dalam kebakaran yang memusnahkan enam buah pelantar ikan milik nelayan-nelayan tempatan di Jalan Kunchong dekat Pantai Remis, awal pagi Ahad.

Cemburu Punca Letupan Bom Di Kg Baru Subang

Ahad, 14 September 2014 5:28 PM

KUALA LUMPUR: Siasatan awal polis mendapati kejadian letupan bom di Kampung Baru Subang, Sungai Buloh semalam, dipercayai bermotifkan cemburu seorang bekas anggota tentera terhadap isterinya, yang berkenalan dengan seorang lelaki lain.

Polis Nafi Tahu Punca Kehilangan MH370

Ahad, 14 September 2014 4:34 PM

KUALA LUMPUR: Polis Diraja Malaysia (PDRM) menafikan laporan media Indonesia bahawa pihaknya mempunyai pengetahuan mengenai punca sebenar kehilangan pesawat Malaysia Airlines (MAS) MH370, yang menjadi misteri kepada dunia sejak ia hilang 8 Mac lalu.

  • Mukasurat 1 daripada 11

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan