Ketua Penerangan Pemuda PAS N Sembilan Dan Ibu Maut Kemalangan

Sabtu, 20 September 2014 1:21 PM

PENGKALAN KUBOR: Ketua Penerangan Dewan Pemuda PAS Negeri Sembilan Safrizal Tarmizan, 31, dan ibunya meninggal dunia selepas terlibat dalam kemalangan di di Kilometer 106.2 Jalan Kuala Krai- Gua Musang dekat sini, ketika pulang berkempen pada Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Pengkalan Kubor, awal pagi Sabtu.

Polis Buru Kaki Pukau Warga Pakistan

Sabtu, 20 September 2014 12:08 PM

PETALING JAYA: Polis kini sedang memburu seorang lelaki di percayai warganegara Pakistan yang memukau wanita untuk menyerah barang kemasnya di Seksyen 20, Shah Alam.

Khalid Persoal Niat Suaram Di Laman Twitter

Jumaat, 19 September 2014 8:21 PM

PETALING JAYA: Ketua Polis Negara, Tan Sri Khalid Abu Bakar berkata, pengedar-pengedar dadah negara ini akan bergembira sekiranya Akta Dadah Berbahaya (Langkah-langkah Pencegahan Khas) 1985 dihapuskan seperti cadangan kumpulan hak asasi manusia Suara Rakyat Malaysia (Suaram).

Lelaki Mengamuk, Serang Polis

Jumaat, 19 September 2014 4:33 PM

ALOR SETAR: Seorang lelaki ditahan kerana mengamuk menggunakan pisau dan besi di hadapan sebuah hotel di Jalan Pintu Sepuluh di sini, Jumaat.

Penuntut UiTM Maut Dirempuh Kereta Dipandu Pensyarah

Jumaat, 19 September 2014 8:38 AM

SHAH ALAM: Seorang penuntut Universiti Teknologi Mara (UiTM) maut akibat dirempuh sebuah kereta yang dipandu seorang pensyarah universiti berkenaan di dalam kawasan kampus di sini, Khamis.

  • Mukasurat 1 daripada 13

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan