Berita Jenayah | Berita | mStar

Suspek mandikan Zara pada hari kejadian

Isnin, 12 November 2018 8:48 PM

KAJANG: Ketua Polis Daerah Kajang ACP Ahmad Dzaffir Mohd Yussof berkata suspek bagi kes bayi perempuan berusia 11 bulan yang maut akibat didera secara seksual mendedahkan telah memandikan mangsa pada pagi hari kejadian.

Bayi sembilan bulan maut dipercayai didera fizikal, seksual

Ahad, 11 November 2018 7:00 AM

KUALA LUMPUR: Seorang bayi perempuan berusia sembilan bulan meninggal dunia akibat perbuatan tidak berperikemanusiaan suami kepada pengasuhnya sendiri dalam kejadian di Bandar Baru Bangi dekat sini, Khamis lepas.

Tong gas bertaburan atas jalan

Rabu, 7 November 2018 5:26 PM

JOHOR BAHRU: Puluhan tong gas bertaburan di atas jalan raya selepas lori yang membawa muatan tersebut melanggar belakang sebuah treler di KM20 Jalan Sungai Rengit-Kota Tinggi, dekat Kota Tinggi pada Rabu.

9 suspek rompak pemandu Grab ditahan

Sabtu, 3 November 2018 4:24 PM

AMPANG: Sekumpulan sembilan suspek perompak, termasuk seorang wanita, ditahan berhubung insiden serangan terhadap pemandu-pemandu Grab di Ampang, Selayang dan Chow Kit.

Enam cedera, bas bertembung lori

Sabtu, 3 November 2018 3:01 PM

KUALA LUMPUR: Seramai enam orang cedera selepas terbabit dalam kemalangan membabitkan sebuah bas ekspres dan sebuah lori yang membawa blok simen di Kilometer (KM) 27.4 Lebuhraya Utara Selatan, awal pagi Sabtu.

  • Mukasurat 1 daripada 55

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan