Lelaki Berperwatakan Wanita Maut Ditembak

Khamis, 23 Februari 2017 3:57 PM

KUANTAN: Seorang lelaki berperwatakan wanita ditemukan maut dengan kesan tiga das tembakan dan tetakan di Jalan Pasar di sini, awal pagi Khamis.


Diheret Ke Lokap Akibat Sebut "Bom"

Rabu, 22 Februari 2017 6:02 PM

KOTA KINABALU: Luahan perkataan "bom", barangkali hanya untuk gurauan, rupa-rupanya membawa padah buat seorang lelaki yang bakal menaiki pesawat Royal Brunei Airlines (RBA) ke Bandar Seri Begawan, di Lapangan Terbang Antarabangsa Kota Kinabalu (KKIA) awal pagi Rabu.

TUDM Siasat Dakwaan Beberapa Pegawai Didera

Rabu, 22 Februari 2017 5:00 PM

KUANTAN: Tentera Udara Diraja Malaysia (TUDM) akan menyiasat dakwaan berlakunya kejadian beberapa pegawainya dibelasah dan didera di Kuantan yang tular di media sosial, Selasa.

Polis Rampas 90kg Dadah Disyaki Syabu Bernilai RM6.3 Juta

Rabu, 22 Februari 2017 4:31 PM

ALOR SETAR: Polis menumpaskan sindiket pengedaran dadah dipercayai untuk kegunaan tempatan dan diseludup ke Indonesia dengan penahanan tiga lelaki bersama 90 kilogram dadah disyaki syabu bernilai RM6.3 juta dalam tiga serbuan di Changlun dan Padang Besar, Ahad lepas.


Mayat Remaja Perempuan Disambar Buaya Ditemui

Rabu, 22 Februari 2017 4:22 PM

MIRI: Mayat seorang remaja perempuan yang disambar buaya ketika sedang mandi semalam di sungai berdekatan Rumah Panjang Japang, Sungai Tapang Peking Baram, Marudi, dijumpai pada 11.10 pagi Rabu.

Dua Lelaki Ditahan Sebar Berita Penculikan Palsu Di FB

Rabu, 22 Februari 2017 11:50 AM

MIRI: Polis Sarawak menyerbu rumah yang didiami dua lelaki pada tengah malam dan pukul 2 pagi dan menahan mereka kerana memuatnaik berita palsu menerusi Facebook berkaitan penculikan kanak-kanak di Sarawak.

  • Mukasurat 1 daripada 17

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan