Model Termahal Dunia Benci Swafoto - Berita Dunia | mStar

Model Termahal Dunia Benci Swafoto

Diterbitkan: Jumaat, 24 November 2017 10:48 AM

(Ubah saiz teks)

DAVID Gandy mungkin dianggap model peragaan lelaki terkenal di dunia, namun dia sebenarnya benci apabila gambar dirinya diambil.

Model berusia 37 tahun itu memberitahu The Sun bahawa dia berasa tidak senang duduk apabila ada yang menyapa dan meminta untuk merakam swafoto.

"Tidak ramai yang tahu mengenai hal ini, tapi saya benci gambar saya diambil.

"Ia perkara paling pelik di dunia. Jika seseorang datang kepada saya dan mahu swafoto, saya jadi tidak keruan dan berasa 'Oh my God'.

"Saya tidak akan berkata tidak, tapi saya sangat tidak menyukainya," kata David.\

Ketika ditanya bagaimana dia mengawal perasaan itu apabila berada di depan kamera, dia membalas: "Kamu belajar melakukannya dan teruskan kehidupan selepas itu.

"Ia sama seperti kawan-kawan pelakon yang tidak boleh menonton diri sendiri dalam filem, saya pun begitu juga dengan gambar.

"Saya akan ... (tarik muka) apabila ada orang cakap dia pernah tengok gambar saya," katanya.

Kata David, dia lebih kerap berada di belakang kamera sejak akhir-akhir ini dan menguruskan aspek kreatif bagi kempen pakaian lelaki buat M&S.

Dia juga dianggap sebagai model lelaki termahal di dunia setelah memulakan karier dalam bidang tersebut selepas memenangi pertandingan peragaan Richard and Judy’s This Morning pada 2001.

Tags / Kata Kunci: David Gandy
   

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan