William, Kate Keluarkan Gambar Terbaharu Dengan Putera George - Berita Dunia | mStar

William, Kate Keluarkan Gambar Terbaharu Dengan Putera George

Diterbitkan: Ahad, 30 Mac 2014 11:15 AM

Dari kiri Kate, George dan William bersama anjing peliharaan mereka, Lupo.

(Ubah saiz teks)

LONDON: Putera William dan isterinya Kate, pada Sabtu mengeluarkan sekeping gambar keluarga yang menunjukkan pasangan itu bersama dengan anak lelaki mereka berusia lapan bulan, Putera George, satu tindakan yang jarang-jarang dilakukan pasangan ini.

Gambar itu diambil menjelang lawatan pertama bayi lelaki itu ke luar negara.

The Duke of Cambridge, bergambar dengan isteri dan anaknya di tingkap terbuka apartmen mereka di Kensington Palace di London.

Kate, 32, yang sedang senyum memegang George manakala putera kecil mereka memberi tumpuan kepada haiwan peliharaan keluarga mereka, Lupo yang berada di pangkuan William.

Kate memakai baju putih, manakala William, 31 , kelihatan tenang dengan kemeja dengan lengan digulung.

George memakai baju biru muda dengan namanya tertulis di bahagian dada dan memakai baju kolar putih di bahagian dalam.

Gambar George, sebelum ini telah muncul dua kali di khalayak awam, kali pertama ketika meninggalkan hospital dan kemudian pada pembaptisan pada Oktober.

Gambar yang diambil oleh jurugambar selebriti Jason Bell beberapa minggu lalu telah dikeluarkan lebih awal daripada lawatan keluarga ke Australia dan New Zealand bermula pada 7 April.

George dilahirkan pada 22 Julai 2013, mempunyai umur yang sama dengan William yang membuat lawatan pertama bersama ibu bapanya, Putera Charles dan Puteri Diana pada tahun 1983.
   

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan