Sanggup Guna Ahli Sihir Tamat Kemarau Trofi

Ahad, 23 April 2017 3:46 PM

SEKUMPULAN penyokong kelab bola sepak di Mexico sanggup mendapatkan khidmat 'ahli sihir' untuk 'membersihkan' badi dan pasukan mereka yang gagal memenangi sebarang piala sejak 20 tahun lalu.

John Cena, Tunang Berbogel Hargai Peminat

Ahad, 23 April 2017 2:52 PM

SELEPAS menggemparkan dunia gusti dengan lamaran mengejutkan di atas sambil disaksikan kira-kira 30,000 penonton, bintang WWE, John Cena kini tampil lagi membuat kejutan kepada peminatnya.

'Pukullah Saya Kalau Berani'

Ahad, 23 April 2017 12:59 PM

NEW YORK: Syarikat penerbangan di Amerika Syarikat (AS) sekali lagi menjadi perhatian media apabila satu lagi insiden 'penindasan' penumpang berlaku pada Jumaat.

Armada Serangan AS Semakin Hampir, Pyongyang Ulangi Amaran

Ahad, 23 April 2017 11:35 AM

PYONGYANG: Korea Utara mengulangi amaran untuk melancarkan perang berskala penuh dengan menggunakan senjata nuklear ketika armada serangan tentera laut Amerika Syarikat (AS) semakin hampir tiba di Semenanjung Korea.

Pasang Pagar Automatik Didik Pejalan Kaki

Ahad, 23 April 2017 11:17 AM

BEIJING: Pihak berkuasa di bandar Wuhan di China, terpaksa memasang pagar automatik untuk pejalan kaki bagi menangani kes pelanggaran peraturan melintas jalan dalam kalangan orang awam.

Polis Nafi Seks Punca Nahas Babitkan Anggota, Kekasih

Ahad, 23 April 2017 9:09 AM

SEORANG pegawai tertinggi polis di Jamaica menafikan kemalangan maut yang membabitkan seorang anggotanya bersama kekasih berpunca daripada kedua mangsa melakukan hubungan seks ketika kejadian.

Pemimpin Abu Sayyaf Dikait Dengan IS Terbunuh Di Resort Filipina

Sabtu, 22 April 2017 9:30 PM

MANILA: Seorang pemimpin kumpulan Abu Sayyaf yang dikaitkan dengan Negara Islam telah terbunuh dalam pertempuran dengan tentera Filipina di Pulau Bohol, di mana pasukan tentera memburu pemberontak yang merancang untuk menculik pelancong, menurut tentera dan pegawai, Sabtu.

  • Mukasurat 1 daripada 20

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan