Korea Utara Keluarkan Kenyataan Pertama, Salahkan Malaysia

Khamis, 23 Februari 2017 12:16 PM

SEOUL: Korea Utara menuduh Malaysia sebagai tidak mesra dan berada dalam senario yang didalangi Korea Selatan apabila mendakwa agen Pyongyang telah membunuh abang tiri pemimpin tertinggi negara berkenaan.

Indonesia Beri Ruang Malaysia Siasat Kes Bunuh Jong-nam

Khamis, 23 Februari 2017 10:46 AM

JAKARTA: Kerajaan Indonesia sedia memberi ruang secukupnya dan menghormati usaha pihak berkuasa Malaysia menjalankan siasatan kes pembunuhan Kim Jong-nam di mana salah seorang suspek melibatkan rakyat negara itu.

AS Gempur 11 Juta Pati

Khamis, 23 Februari 2017 10:00 AM

WASHINGTON: Terkini, Jabatan Keselamatan Dalam Negeri (DHS) mengeluarkan arahan melancarkan operasi menahan dan mengusir pendatang asing tanpa izin (Pati) yang keseluruhannya mencecah hampir 11 juta di Amerika Syarikat (AS).

Peguam Indonesia Siap Sedia Bantu Siti Aisyah

Rabu, 22 Februari 2017 10:29 AM

JAKARTA: Kerajaan Indonesia memberi jaminan akan menyediakan khidmat bantuan perundangan kepada Siti Aisyah, rakyatnya yang kini ditahan susulan kes pembunuhan Kim Jong-nam.

Awas Ketangkasan 'Si Nenek Kung Fu'

Selasa, 21 Februari 2017 6:56 PM

JANGAN tertipu dengan usia 94 tahun wanita warga emas ini kerana dia mempunyai kemahiran yang akan menjadi 'mimpi ngeri' kepada ahli kumpulan samseng.

Duterte Miliki Skuad Pembunuh - Bekas Polis

Selasa, 21 Februari 2017 6:16 PM

MANILA: Presiden Filipina, Rodrigo Duterte didakwa mengerahkan pasukan pembunuh khas untuk menghapuskan ramai orang termasuk seorang wartawan dan seorang wanita mengandung.

  • Mukasurat 1 daripada 15

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan