Buaya Buat LDP Sesak

Sabtu, 23 September 2017 7:22 PM

PETALING JAYA: Seekor buaya yang dikesan berada di Sungai Klang dekat tol Batu 13 mengakibatkan kesesakan di Lebuhraya Damasanra-Puchong (LDP) apabila orang ramai berkumpul untuk melihat reptilia itu.

Pusat Tahfiz DQI Cari Tempat Pembelajaran Sementara

Sabtu, 23 September 2017 2:55 PM

KUALA LUMPUR: Pihak pengurusan Pusat Tahfiz Darul Quran Ittifaqiyah (DQI) di Jalan Keramat Ujung di sini masih mencari lokasi sesuai bagi menjalankan sesi pembelajaran sementara sebelum mereka dibenarkan menggunakan bangunan baharu yang telah siap dinaik taraf.

Jeritan 'Api' Selamatkan Penduduk Wakaf Mek Zainab

Sabtu, 23 September 2017 2:35 PM

KOTA BHARU: Jeritan penduduk menyedarkan seorang remaja dan beberapa penduduk di Wakaf Mek Zainab di sini daripada tidur ketika api sedang marak membakar 20 unit rumah setinggan di kawasan itu awal pagi Sabtu.

Jumpa Duit Dalam Rumah Pusaka

Sabtu, 23 September 2017 2:04 PM

KUALA PILAH: “Lailahaillallah, memang tak ingat masih ada tersimpan duit lama. Tak sangka, ia masih elok,” kata Siti Sulaiman, 90, ketika ditemui di Kampung Tanah Datar, Seri Menanti pada Rabu.

Ganjaran RM5,000 Tolong Tangkap Amah

Sabtu, 23 September 2017 10:59 AM

PETALING JAYA: Trend amah (pembantu rumah warga asing) melarikan diri bukan sahaja menimpa jutawan kosmetik, Datuk Aliff Syukri dan Datuk Nur Sajat tetapi turut berlaku kepada sepasang suami isteri yang menggunakan khidmat itu.

Beckham Kongsi Tip Kekal Sihat

Sabtu, 23 September 2017 10:16 AM

KUALA LUMPUR: Dia kelihatan sihat dan cergas dalam tempoh 25 tahun bergelar pemain bola sepak profesional dan David Beckham kekal dengan imej tersebut semasa lawatannya ke Malaysia.

Imigresen Tolak Kemasukan Penganjur, Peserta Pesta Gay

Jumaat, 22 September 2017 7:07 PM

PUTRAJAYA: Jabatan Imigresen Malaysia (JIM) akan bekerjasama dengan agensi penguatkuasa yang lain bagi mengesan dan memastikan individu-individu atau penganjur berkaitan pesta gay yang dirancang diadakan di Kuala Lumpur pada 30 Sept ini, tidak menjejakkan kaki mereka ke negara ini.

  • Mukasurat 1 daripada 30

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan