Malaysia Tak Tunduk Resolusi 'Halalkan' Guna Dadah - Zahid

Ahad, 17 Disember 2017 6:40 PM

KUALA LUMPUR: Malaysia tidak akan tunduk terhadap sebarang resolusi untuk menghalalkan penggunaan dadah jika diluluskan mana-mana badan antarabangsa termasuk Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu (PBB), kata Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi.

Enjin Lokomotif KTMB Terbakar Dekat Kluang

Ahad, 17 Disember 2017 2:45 PM

JOHOR BAHRU: Enjin lokomotif kereta api, yang membawa penumpang dari Johor Bahru ke Gemas, terbakar di KM1 Jalan Renggam-Kluang, dekat Kluang, malam Sabtu.

‘Cawat Ummi’ Ganti Seluar Dalam Wanita Rohingya

Ahad, 17 Disember 2017 11:07 AM

COX'S BAZAR, BANGLADESH: Jika wanita di Malaysia waima seluruh dunia, mempunyai tuala wanita untuk digunakan setiap kali datang bulan, berbeza dengan pelarian wanita Rohingya di Kem Balukhali, di sini, yang hidup berlumuran darah kotor sekurang-kurangnya empat ke lima hari sebulan.

Pek DIY Tarik Perhatian

Ahad, 17 Disember 2017 10:56 AM

SHAH ALAM: Pek Do-It- Yourself (DIY) iaitu satu aplikasi kempen pilihan raya yang dilancarkan Pakatan Harapan (Harapan) pada Sabtu sudah pun mendapat perhatian masyarakat.

Nasi Lemak Udang Karang

Ahad, 17 Disember 2017 10:38 AM

GEORGE TOWN: Terdapat beberapa cara dalam penyediaan udang karang dan hidangan bersama keju makaroni mungkin menjadi kegemaran anda sekeluarga.

Kapit Tebu Hasilkan Muzik, Meriahkan Kenduri Semukim

Ahad, 17 Disember 2017 8:45 AM

GERIK: Kebanyakan kita mungkin tidak pernah mendengar atau melihat kapit tebu apatah lagi mendengar alunan muzik daripada alat yang digunakan untuk mengeluarkan air tebu itu.

Perhimpunan Najib-Hadi Tangani Nasib Rakyat Palestin

Ahad, 17 Disember 2017 7:00 AM

MANAMA: Langkah sewajarnya yang perlu diambil bagi menangani nasib rakyat Palestin akan diketengahkan pada perhimpunan dihadiri Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak dan para pemimpin PAS di Putrajaya pada 22 Disember ini.

Peserta Separa Maraton Meninggal Dunia

Sabtu, 16 Disember 2017 9:37 PM

KUANTAN: Seorang peserta acara separa maraton sempena penganjuran Karnival Mini Bentong di Bentong dekat sini hari ini, meninggal dunia kira-kira lapan kilometer sebelum menamatkan lariannya.

  • Mukasurat 1 daripada 21

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan