Berita Dunia | Berita | mStar

'Budak gua' menangis dapat tahu kematian penyelamat

Ahad, 15 Julai 2018 9:11 PM

BANGKOK: Tiga belas pemain pasukan bola sepak "Mu Pa" (Wild Boar) dan jurulatih bersama menitiskan air mata (Wild Boar) apabila keluarga mereka akhirnya memberitahu mengenai tragedi yang mengorbankan bekas penyelam SEAL Tentera Laut  Diraja Thauilandr, Saman Kunan.

'Budak gua' tak dapat tonton siaran langsung final Piala Dunia

Ahad, 15 Julai 2018 4:54 PM

BANGKOK: Dua belas remaja pasukan bola sepak dan seorang jurulatih yang berjaya diselamatkan dari sebuah gua di Thailand selepas lebih dua minggu terperangkap, akan menonton perlawanan akhir Piala Dunia 2018 versi rakaman, dan bukan siaran langsung.

Gadis bunuh diri dalam balai polis

Ahad, 15 Julai 2018 2:45 PM

SEORANG gadis belasan tahun didakwa menggantung diri di dalam balai polis Tilak Vihar di Titlak Nagar, Delhi, India pada awal pagi Ahad.

Bayi lapan bulan dirogol bapa

Ahad, 15 Julai 2018 8:09 AM

KIEV: Seorang bapa di Ukraine tergamak merakamkan perbuatan merogol bayi perempuannya berumur lapan bulan dan menjual 'bahan pornografi' itu kepada sebuah laman web lucah di Australia.

Nawaz Sharif ditahan, akan dipenjara kerana rasuah

Sabtu, 14 Julai 2018 9:30 AM

LAHORE: Sebaik pesawat membawanya mendarat di sini, bekas Perdana Menteri Pakistan, Nawaz Sharif ditahan dan bakal menjalani hukuman penjara 10 tahun atas kesalahan rasuah.


  • Mukasurat 1 daripada 11

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan