mStar | Berita Terkini Malaysia & Luar Negara, Hiburan, Sukan & Niaga

Paparan Utama

Rabu, 18 Julai 2018 7:00 AM

Parlimen hidang menu daging RM2,000 sekilogram?

PETALING JAYA: Sekeping gambar menu sajian mewah berasaskan daging lembu wagyu dipercayai dihidangkan semasa jamuan tengah hari di Parlimen menjadi tular di Twitter.

Selasa, 17 Julai 2018 6:02 PM

Kelibat misteri di Parlimen gemparkan netizen

PETALING JAYA: Hari kedua persidangan Parlimen mendapat perhatian Ketua Setiausaha Negara (KSN), Tan Sri Dr Mohd Ali Hamsa apabila memuat naik foto majlis angkat sumpah senator menerusi laman Twitter miliknya.

Selasa, 17 Julai 2018 5:36 PM

"Bukalah biji mata tu sikit!"

PETALING JAYA: Tindakan segelintir individu sehingga sanggup mendermakan barang kemas mereka untuk Tabung Solidariti Bebaskan Najib baru-baru ini mendapat perhatian chef terkenal, Datuk Redzuawan Ismail atau Chef Wan.

Selasa, 17 Julai 2018 9:20 PM

MOM, KBS tak bayar kos Nazif Najib ke Piala Dunia

PETALING JAYA: Gambar anak lelaki bekas Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak, Mohd Nazifuddin menyaksikan aksi final Piala Dunia di Moscow, Rusia menimbulkan tanda tanya dalam kalangan netizen.

Selasa, 17 Julai 2018 3:30 PM

Ellie Suriaty tak hadap publisiti murahan, mula sertai demonstrasi

PELAKON Ellie Suriaty berkata penyertaannya dalam perhimpunan dan demonstrasi anjuran pertubuhan bukan kerajaan (NGO) bukan bertujuan meraih publisiti murahan.

Selasa, 17 Julai 2018 3:53 PM

Tak perlu diskriminasi LGBT di tempat kerja

KUALA LUMPUR: Rakyat Malaysia tidak harus menjadi mangsa diskriminasi di tempat kerja mahupun persekitaran lain kerana kecenderungan seksual mereka, kata Menteri di Jabatan Perdana Menteri Datuk Dr Mujahid Yusof Rawa.

Selasa, 17 Julai 2018 3:48 PM

Subkhiddin kongsi pengalaman VAR, pemain 'kuat drama' Piala Dunia 2018

PETALING JAYA:  Subkhiddin Mohd Salleh mendedahkan pemain yang terkenal dengan simulasi (berpura-pura) sepanjang kempen Piala Dunia 2018.

Selasa, 17 Julai 2018 1:08 PM

Pendakwah kena ‘block’, permohonan maaf Safiey dianggap main-main

PETALING JAYA: Nampaknya, permohonanan maaf oleh usahawan kosmetik kontroversi, Safiey Illias seakan tiada makna selagi gambar-gambarnya yang berpakaian menyerupai wanita tidak dipadam di laman sosial.

Hiburan

Zoom!

Berita

#siladudukdanjanganlari umpan kaki piza

PETALING JAYA: Teguran Yang di-Pertuan Agong, Sultan Muhammad V dalam nada berseloroh supaya Ahli Parlimen duduk dan tidak lari sebelum memulakan titah ucapan pada Istiadat Pembukaan Mesyuarat Penggal Pertama Parlimen Ke-14 di Dewan Rakyat menjadi topik trending pada Selasa.

WAKTU SOLAT

18-July-2018 | 05 Zulkaedah, 1439

  Video

  Fanatik Bola 2018

  Sukan

  Berita Dunia

  Jelajah

  Cari Pakej

  Harga (RM) :

  Pakej korea

  Harga (RM) :

  Pakej Hong Kong

  Harga (RM) :

  Suara

  Iklan