mStar | Berita Terkini Malaysia & Luar Negara, Hiburan, Sukan & Niaga
X Close

Paparan Utama

Rabu, 23 Mei 2018 6:17 AM

Ni kelakar! Disangka ‘grab car’ rupa-rupanya kereta Sufian Suhaimi

SEORANG pemuda tidak menyangka tindakannya memasuki sebuah kereta yang disangka Grab Car rupa-rupa kereta orang lain dan ia dimiliki penyanyi Sufian Suhaimi.

Rabu, 23 Mei 2018 10:08 AM

"Makcik harap sangat kerajaan sekarang boleh bawa Sirul balik"

TAIPING: Umpama peluang kedua. Itu anggapan ibu bekas anggota Unit Tindakan Khas, Koperal Sirul Azhar Umar apabila kerajaan menyatakan kesediaan membuka semula kes kematian model Mongolia, Altantuya Shaariibuu yang berlaku 12 tahun lalu.

Rabu, 23 Mei 2018 8:30 AM

Janda pemuzik terkenal tanah air serik masuk penjara

SERIK! Tempoh enam bulan dalam penjara umpama bertahun-tahun berada di 'neraka dunia', itulah yang diluahkan seorang wanita berusia 38 tahun.

Rabu, 23 Mei 2018 9:23 AM

Bagi lah coklat kat abang, akak polis - Siti Kasim

PETALING JAYA: Peguam dan aktivis, Siti Kassim berhasrat untuk memberikan coklat kepada anggota polis sempena kedatangan bulan Ramadan, berikutan pasukan keselamatan itu jarang diberikan penghargaan.

Rabu, 23 Mei 2018 7:17 AM

Arsenal belum umum pengurus baharu tapi...

UNAI Emery dilihat mengesahkan beliau akan menggantikan Arsene Wenger sebagai pengurus Arsenal baharu meenrusi mesej di laman web rasminya.

Rabu, 23 Mei 2018 8:28 AM

Jalur lebar dua kali lebih pantas, separuh harga - Gobind

KUALA LUMPUR: Menteri Komunikasi dan Multimedia yang baharu, Gobind Singh Deo berkata, beliau akan berusaha mewujudkan sistem jalur lebar yang 'double the speed, half the price' (dua kali lebih pantas pada separuh harga) bagi kemudahan rakyat.

Rabu, 23 Mei 2018 8:46 AM

Putera Harry 'diserang' lebah

MEGHAN Markle tidak dapat menahan lagi untuk senyum dan ketawa apabila suaminya, Putera Harry 'diserang' lebah ketika berucap di hadapan khalayak buat pertama kali selepas pasangan itu berkahwin hujung minggu lalu.

Rabu, 23 Mei 2018 7:36 AM

Bekas pengurus Liverpool dedah rahsia menjelang final

RAFA Benitez merupakan tulang belakang yang mengembalikan kemenangan semula Liverpool pada perlawanan akhir Liga Juara-Juara 2005, namun beliau mendedahkan rahsia di sebalik hari bersejarah itu.

Hiburan

Zoom!

Berita

WAKTU BERBUKA PUASA

  Video

  iklan

  Sukan

  Berita Dunia

  Jelajah

  Cari Pakej

  Harga (RM) :

  Pakej korea

  Harga (RM) :

  Pakej Hong Kong

  Harga (RM) :

  Suara

  Iklan