Imigresen Tolak Kemasukan Penganjur, Peserta Pesta Gay

Jumaat, 22 September 2017 7:07 PM

PUTRAJAYA: Jabatan Imigresen Malaysia (JIM) akan bekerjasama dengan agensi penguatkuasa yang lain bagi mengesan dan memastikan individu-individu atau penganjur berkaitan pesta gay yang dirancang diadakan di Kuala Lumpur pada 30 Sept ini, tidak menjejakkan kaki mereka ke negara ini.

Premis Baharu Pusat Tahfiz DQI Beroperasi Awal 2018

Jumaat, 22 September 2017 6:33 PM

KUALA LUMPUR: Premis baharu pusat tahfiz Darul Quran Ittifaqiyah (DQI), di sini yang sebelum ini dijadual beroperasi Oktober ini ditangguhkan dan hanya akan digunakan awal tahun depan.

Ingatkan Filem Porno Tapi...

Jumaat, 22 September 2017 6:15 PM

PETALING JAYA: Video yang kini tular di media sosial disangka mempromosikan pakaian dalam wanita kerana memaparkan pelakon iklan komersial separuh bogel.

Anwar Terbabit Kemalangan

Jumaat, 22 September 2017 4:40 PM

PETALING JAYA: Konvoi yang membawa pegawai Jabatan Penjara dan bekas ketua pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim terlibat dalam kemalangan pada Jumaat.

Siasat Piawaian Keselamatan Semua Pusat Tahfiz

Jumaat, 22 September 2017 1:50 PM

KUALA LUMPUR: Kabinet mengarahkan Jabatan Bomba dan Penyelamat untuk melakukan siasatan terhadap piawaian keselamatan di semua pusat tahfiz seluruh negara bagi memastikan kejadian kebakaran di Pusat Tahfiz Darul Quran Ittifaqiyah, di sini baru-baru ini tidak berulang.

Abang Berang Main 'Bumper Cars'

Jumaat, 22 September 2017 12:50 PM

GARA-GARA tidak berpuas hati dan enggan bekerjasama kepada kumpulan penarik kereta, seorang lelaki dipercayai pemilik kereta jenis Proton Saga bertindak merempuh kereta sebelum beredar dari tempat kejadian.

Pulangkan Wang Dalam Beg Sampah

Jumaat, 22 September 2017 10:42 AM

SUNGAI PETANI: Seorang wanita berdepan detik cemas apabila wang bernilai lebih RM2,000 yang disimpannya di dalam beg sampah dibuang secara tidak tersengaja.

Bangunan Baharu DQI Selesa, Selamat

Jumaat, 22 September 2017 10:06 AM

KUALA LUMPUR: Nama pusat tahfiz Darul Quran Ittifaqiyah (DQI) mungkin terlalu asing kepada masyarakat bukan sahaja di Lembah Klang, bahkan seluruh negara.

  • Mukasurat 1 daripada 29

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan