Meriah 24 Pasangan Dirai

Ahad, 17 Disember 2017 9:16 PM

JOHOR BAHRU: Kemeriahan Majlis Pernikahan Beramai-ramai  Pasir Gudang 2017 pada Ahad, menjadi kenangan terindah yang tidak dapat dilupakan bagi pasangan raja sehari, Mohamad Sarpan dan Nurul Farhanah Ibrahim, yang turut diraikan pada hari bersejarah itu.

Imams Beza Dari Apa Yang Saya Maklum Kabinet - Nazri

Ahad, 17 Disember 2017 8:31 PM

PETALING JAYA: Pembatalan secara mendadak berhubung Sistem Pemantauan Pengendalian Pakej Umrah Malaysia (Imams) bagi permohonan visa umrah tiada kaitan dengan pegawai eksekutif bukan Islam yang mengendalikan sistem itu, kata Datuk Seri Mohamed Nazri Abdul Aziz.

Malaysia Tak Tunduk Resolusi 'Halalkan' Guna Dadah - Zahid

Ahad, 17 Disember 2017 6:40 PM

KUALA LUMPUR: Malaysia tidak akan tunduk terhadap sebarang resolusi untuk menghalalkan penggunaan dadah jika diluluskan mana-mana badan antarabangsa termasuk Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu (PBB), kata Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi.

Enjin Lokomotif KTMB Terbakar Dekat Kluang

Ahad, 17 Disember 2017 2:45 PM

JOHOR BAHRU: Enjin lokomotif kereta api, yang membawa penumpang dari Johor Bahru ke Gemas, terbakar di KM1 Jalan Renggam-Kluang, dekat Kluang, malam Sabtu.

‘Cawat Ummi’ Ganti Seluar Dalam Wanita Rohingya

Ahad, 17 Disember 2017 11:07 AM

COX'S BAZAR, BANGLADESH: Jika wanita di Malaysia waima seluruh dunia, mempunyai tuala wanita untuk digunakan setiap kali datang bulan, berbeza dengan pelarian wanita Rohingya di Kem Balukhali, di sini, yang hidup berlumuran darah kotor sekurang-kurangnya empat ke lima hari sebulan.

Pek DIY Tarik Perhatian

Ahad, 17 Disember 2017 10:56 AM

SHAH ALAM: Pek Do-It- Yourself (DIY) iaitu satu aplikasi kempen pilihan raya yang dilancarkan Pakatan Harapan (Harapan) pada Sabtu sudah pun mendapat perhatian masyarakat.

Nasi Lemak Udang Karang

Ahad, 17 Disember 2017 10:38 AM

GEORGE TOWN: Terdapat beberapa cara dalam penyediaan udang karang dan hidangan bersama keju makaroni mungkin menjadi kegemaran anda sekeluarga.

Kapit Tebu Hasilkan Muzik, Meriahkan Kenduri Semukim

Ahad, 17 Disember 2017 8:45 AM

GERIK: Kebanyakan kita mungkin tidak pernah mendengar atau melihat kapit tebu apatah lagi mendengar alunan muzik daripada alat yang digunakan untuk mengeluarkan air tebu itu.

  • Mukasurat 1 daripada 21

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan